Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland
5

Elysee horloges geliefd bij horlogeliefhebbers

Geplaatst op 23 maart 2023 om 16:03 uur

Luxe horloges zijn voor de moderne man een uiting van karakter en een mooie manier om een outfit geheel compleet te maken. Er is een breed aanbod luxe horloges binnen de horlogerie verkrijgbaar, in allerlei verschillende stijlen en designs. Over de gehele wereld zijn er verscheidene interessante horlogemerken te vinden, waarvan Zwitserland bekend staat als het horlogeland pur sang.

Elysee Vintage Chrono 80550

In dit artikel vertellen we je graag meer over een interessant Duits horlogemerk dat zijn oorsprong vindt in de Zwitserse Jura. Met de wortels in Zwitserland is dit vandaag de dag Duitse merk een merk met een brede ervaring en uitgebreide historie. Elysee is op dit moment in totaal 30 landen vertegenwoordigd en biedt een fantastische collectie met horloges met een variatie wat betreft uitstraling. Zo zijn er binnen de collectie van Elysee horloges te vinden met een sportieve en stoere uitstraling, maar ook horloges met een meer klassiek karakter. Ook wat betreft uurwerken zijn er verschillende mogelijkheden. Zo biedt Elysee horloges met een automatisch uurwerk, maar ook horloges met een quartz uurwerk (op batterij). De uurwerken van Elysee zijn allen afkomstig van gerenommeerde en uiterst bekende merken en zorgen voor een perfect betrouwbare basis van ieder afzonderlijk horloge.  

We hebben een aantal horloges van Elysee voor je geselecteerd, waar we je graag meer over vertellen. Het gaat om drie horloges met een klassieke en tevens uiterst stijlvolle uitstraling. Het eerste Elysee horloge waarmee we je in dit kader graag kennis willen laten maken, is de Elysee The Signature 80662. Dit horloge is voorzien van een zwarte lederen horlogeband, met bijzonder mooi patroon. Deze horlogeband is gemaakt van een hoge kwaliteit leder, wat zorgt voor een optimaal draagcomfort. De band sluit met een doornsluiting. De horlogekast van dit model van Elysee is uitgevoerd in de kleur rosé, wat een mooi contrast biedt met de zwarte horlogeband. De horlogekast heeft een dikte van 12 mm en een doorsnede van 42 mm. Verder is de Elysee The Signature 80662 voorzien van saffierglas, dat ervoor zorgt dat krasjes niet snel een kans krijgen. De wijzerplaat van dit horloge is zilverkleurig met rosékleurige details. Dit model is daarnaast voorzien van een quartz uurwerk van het welbekende merk Seiko. Het horloge biedt bovendien als mooie extra’s een datumaanduiding, secondewijzer en chronograaf functie. Tot slot is dit horloge van Elysee tot 30 meter waterdicht.

Het tweede model van Elysee dat we graag nader belichten, is de Elysee Vintage Master 80560. Dit horloge heeft een klassieke en retro uitstraling. De horlogeband van dit model is gemaakt van zeer fraai leder en uitgevoerd in de kleur donkerbruin. De horlogekast van dit horloge is eveneens rosékleurig. Samen met de crèmekleurige wijzerplaat is het geheel een zeer stijlvol en elegant plaatje. Dit horloge sluit verder met een doornsluiting en is tot 30 meter waterdicht. Het hart van het horloge wordt gevormd door een automatisch uurwerk van het merk Seiko. Een automatisch uurwerk geniet de voorkeur van vele horlogeliefhebbers, omdat hierin het vak van de horlogemaker het meest duidelijk naar voren komt. Een horloge met dit soort uurwerk wordt bij het dragen van het horloge automatisch opgewonden door de natuurlijke bewegingen van de pols. Met een datumaanduiding en een secondewijzer is dit horloge een mooie combinatie van functionaliteit, fraaie vormgeving en een stukje moderne technologie.

Het derde en laatste horloge van Elysee dat zeker je aandacht verdient, is de Elysee Big Eye 18022. Dit is eveneens een zeer fraai en stijlvol model van Elysee, met een klassiek karakter. De combinatie van de zwart lederen horlogeband en de eveneens zwarte wijzerplaat zorgen voor een rustig geheel. Hierdoor is het horloge te dragen bij een grote variatie aan verschillende outfits. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 11mm en een doorsnede van 40 mm. Dit horloge van Elysee heeft een doornsluiting en is waterdicht tot 30 meter. Dit model is verder voorzien van een quartz uurwerk van het merk Seiko. Voor het horloge is er verder gebruik gemaakt van uiterst sterk saffierglas. Tot slot biedt dit model een secondewijzer.

Met de drie bovengenoemde modellen van het merk Elysee, hebben we je een klein inkijkje gegeven van de prachtige collectie van het merk. Wanneer je benieuwd bent naar de andere modellen van Elysee, of wanneer je één van de genoemde horloges van het merk wilt bestellen, kun je hiervoor terecht bij ons in de webshop.

Wij bieden de horloges van Elysee aan met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding, verpakt in een luxe officiële horlogebox. Je bestelt bij ons altijd met een veilig en vertrouwd gevoel omdat BensonTrade officieel Elysee dealer is. Betalen kan bij ons op verschillende veilige manieren, zoals iDeal, PayPal, creditcard en gewone bankoverschrijving. Wacht dus niet langer en bekijk ons aanbod Elysee horloges, je zult er zeker geen spijt van krijgen!