Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Compact Double 2.WAS watchwinder

Geplaatst op 2 december 2022 om 15:52 uur

Met een goede watchwinder hou je je automatische horloges keurig op tijd en kies je bovendien voor een veilige en stijlvolle opbergplaats. Een goede watchwinder is dan ook voor de liefhebber van automatische horloges een uiterst belanrgijke accessoire te noemen.

Hoogwaardige watchwinders zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en designs. Of je nu die liefhebber bent met één automatisch horloge of dat je er een hele verzameling op na houdt, er is altijd een passende watchwinder voor jou verkrijgbaar. Wanneer je op zoek gaat naar een goede watchwinder, heeft een watchwinder met een goede prijs-/kwaliteitverhouding natuurlijk de voorkeur. Een watchwinder van hoge kwaliteit in combinatie met een aantrekkelijke prijs is tenslotte het meest ideaal. Waarom zou je de hoofdprijs betalen wanneer je ook kwaliteit kunt krijgen tegen een scherpe prijs? Wanneer dit ook nog eens wordt gecombineerd met een stijlvol design, heb je je favoriete plaatje compleet.

Benson Compact Double 2.WAS Watchwinder

Een bijzonder merk dat van dit alles de beste combinaties biedt, is het Nederlandse merk Benson. Bij Benson vind je bovendien watchwinders met allerlei mooie extra’s hetgeen het merk extra interessant maakt voor menig liefhebber en/of verzamelaar. Binnen de collectie van Benson zijn er watchwinders verkrijgbaar met een diverse capaciteit. Zo biedt het merk watchwinders met ruimte voor het opwinden van één horloge, maar ook watchwinders voor 2 of 3 horloges of zelfs voor een hele horlogeverzameling. Ook wat betreft het design kun je met Benson allerlei kanten op.

Graag vertellen we je meer over een specifiek model uit de collectie van Benson, namelijk de Benson Compact Double 2.WAS watchwinder. Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van 2 automatische horloges tegelijkertijd. Dit maakt deze watchwinder uitermate geschikt wanneer je 2 of 3 automatische horloges in het bezit hebt. De watchwinder is compact vormgegeven waardoor deze gemakkelijk te plaatsen en verplaatsen is. Dit model is gemaakt van hout en heeft aan de buitenkant een zeer natuurlijke uitstraling. Dit maakt dat deze watchwinder goed passend is in interieurs met een verschillende stijl. Het zwarte interieur van de watchwinder biedt een mooi contrast met het natuurlijke exterieur. Aan de binnenkant is deze watchwinder bovendien voorzien van een zachte stof om beschadiging van je horloges te voorkomen. De flexibele horlogehouders in de watchwinder zijn geschikt voor vrijwel ieder formaat automatisch horloge.  De watchwinder is voorzien van twee Japanse motoren die zeer goed bekend staan qua kwaliteit. Deze motoren zijn krachtig maar tegelijkertijd ook zeer stil in gebruik. Bovendien zijn ze zuinig wat betreft energieverbruik. De rotoren van de watchwinder zijn ieder apart instelbaar. Je stelt op deze manier voor ieder horloge afzonderlijk de meest ideale opwindvoorwaarden in, zoals de draairichting en het aantal rotaties per dag. Voor het instellen van de watchwinder maak je gebruik van het handige touchscreen display. Hiermee is het wijzigen van de instellingen ‘a piece of cake’.

Met de Benson Compact Double 2.WAS watchwinder beschik je over de programma’s CW, CC en Alt en natuurlijk een overwind protectie. Met de speciale powerwinding functie kun je bovendien je horloges in korte tijd van de benodigde energie voorzien. Erg handig wanneer je niet zoveel tijd hebt en toch je horloges wilt kunnen opwinden. De watchwinder zelf functioneert middels netstroom met behulp van een adapter. Met de Benson Compact Double 2.WAS watchwinder kies je voor een complete watchwinder met een zeer elegante uitstraling. Bovendien is deze watchwinder van zeer hoge kwaliteit en biedt deze jouw horloges te beste wijze van opwinding. In combinatie met de aantrekkelijke prijs waarvoor deze watchwinder aan te schaffen is, is deze watchwinder zeer interessant voor menig liefhebber van automatische horloges. Benson weet met dit model dan ook een breed publiek aan te spreken. De Benson Compact Double 2.WAS watchwinder is eveneens verkrijgbaar met een capaciteit voor het opwinden van 1 of 3 automatische horloges. Bovendien biedt Benson dit model ook aan in verschillende andere kleuren, zoals zwart, wit en grijs.

Naast de watchwinders uit de Benson Compact Serie, biedt Benson nog verschillende andere series met exclusieve watchwinders. Zo vind je bijvoorbeeld in de Benson Black Series uiterst luxe watchwinders met bijvoorbeeld een extra opbergruimte voor horloges of andere sieraden. In de Benson Swiss Series biedt het merk verscheidene watchwinders met Swiss made motoren. Daarnaast herbergt de collectie van Benson ook verscheidene watchwinders geschikt voor het opwinden van een enkel horloge, gemaakt van diverse hoogwaardige materialen, zoals hout, leder en carbon fibre. Zo is er voor iedere liefhebber en iedere verzamelaar een passend alternatief voorhanden van dit innovatieve merk.

Voor alle watchwinders uit de collectie van Benson kun je bij ons terecht. Wij leveren deze watchwinders wereldwijd met behulp van Fedex, DPD en Post NL. Wanneer je specifiek kiest voor de Benson Compact Double 2.WAS watchwinder ontvang je deze thuis met 2 jaar garantie, een duidelijke handleiding en een certificaat. Kies nu voor het beste voor jouw automatische horloges, kies voor Benson!