Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Zwitserse precisie: Certina horloges

Geplaatst op 7 september 2012 om 17:45 uur

 Het Zwitserse horlogemerk Certina is een bekend horlogemerk. Het horlogemerk zorgt al jarenlang voor een uitmuntende kwaliteit, stoere designs en horlogeliefhebbers lopen weg met de Certina horloges. Dat is niet vreemd, want Certina verrast ieder jaar met authentieke designs die echt Certina DNA hebben. Het is knap dat Certina in al haar horloges haar eigen filosofie doorvoert en je een Certina horloge direct herkent.

Certina horloges, waarom zo leuk?

De Certina horloges hebben veelal een eigen karakter. Certina onderscheidt zich door haar designs van andere merken en daardoor lijkt een Certina horloge bijna nooit op een horloge van een ander merk. Een andere positieve eigenschap van Certina is dat de horloges enorm veel kwaliteit bieden. Een Zwitsers uurwerk is standaard en zorgt voor een lange levensduur.

 Men koopt met een Certina horloge dus een origineel horloge met een eigen "look". Daarnaast bieden de horloges veel kwaliteit en dus jaren zonder zorgen. Het leukste is echter dat de Certina horlogecollectie scherp geprijsd is. Hierdoor is Zwitserse kwaliteit bereikbaar voor iedereen.

Certina horloges bij BensonTrade

Dankzij de sterke designs en goede kwaliteit is Certina een interessant merk binnen onze merkencollectie in onze webshop. Certina horloges zijn in de regel enkel verkrijgbaar bij goede juweliers en webshops, mede omdat het merk after-sales hoog in het vaandel heeft staan.

Wij bieden u de nieuwste Certina horloges met leuke kortingen. Hierdoor bent u altijd goedkoper uit dan bij de juwelier en heeft u meer keus. Alle Certina horloges worden geleverd in de officiële horlogebox met handleiding en 2 jaar garantie.

Kiest u voor kwaliteit en originaliteit? Dan moet u zeker de Certina horlogecollectie bekijken!