Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Uniek in hun soort: Kienzle horloges

Geplaatst op 7 september 2012 om 17:28 uur

 Sommige horlogemerken hebben iets bijzonders. Het Duitse horlogemerk Kienzle is zo'n merk. Kienzle horloges zijn bijzonder omdat het horloges zijn die in Duitsland worden vervaardigd van kwalitatief sterke materialen en toch zeer betaalbaar zijn. Daarnaast bestaat de horlogecollectie van Kienzle uit leuk uitziende horloges voor heren als dames.

Kienzle, eens een grootmacht met flinke historie.

Enige tijd geleden was Kienzle één van de grootste spelers op de Europese horlogemarkt. Naast horloges richtte Kienzle zich ook op klokken. In Azië is Kienzle nog steeds één van de grootste leveranciers van klokken en wekkers. Vooral in Japan vinden deze gretig aftrek.

In Europe focust Kienzle zich voornamelijk op haar nieuwe  horlogelijn. Deze Kienzle horloges behoren tot een zeer betaalbare groep horloges die zich onderscheidt door een unieke prijs/kwaliteit verhouding.

Een Kienzle horloge is geen uniek exemplaar, maar biedt wel enorm veel kwaliteit en plezier voor een extreem lage prijs. Want waar koopt men een degelijk horloge uit Duitsland met een leuke uitstraling voor slechts 99,00 euro? Wij kunnen maar weinig echte horlogemerken opnoemen die hieraan voldoen. Kienzle is wel zo'n merk....

Kienzle bij BensonTrade

In samenwerking met Kienzle hebben wij besloten een ruime collectie aan te bieden. Zo heeft u als consument een ruime keuze en kunt goed zien wat Kienzle allemaal te bieden heeft. Kienzle heeft in haar collectie sportieve, trendy maar ook casual horloges. Voor dames zijn is er een vrij chique serie van dameshorloges met ingelegde svarovski steentjes.

Als officieel dealer van Kienzle horloges bieden wij u een ruime collectie, scherpe prijzen, duidelijke merkgarantie en prima aftersales. Elk Kienzle horloge wordt geleverd in een chique horlogebox met handleiding en 2 jaar garantie.

Kienzle horloges; al vanaf 99,00 euro!