Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Watchwinder voor Breitling horloge

Geplaatst op 7 mei 2022 om 10:50 uur

Ben jij een liefhebber van automatische horloges van topkwaliteit? Dan ben je vast bekend met de watchwinder als zijnde het ultieme accessoire dat hiermee onlosmakelijk verbonden is. Deze horlogeaccessoire heeft de eigenaar van één of meerdere automatische horloges namelijk heel wat te bieden. Wel is het hierbij belangrijk te kiezen voor kwaliteit. Voor een automatisch horloge als dat van het merk Breitling bijvoorbeeld, wil je een watchwinder die wat betreft kwaliteit, uitstraling en technische aspecten passend is bij het horloge zelf. Een horloge van Breitling staat niet voor niets bekend om zijn topkwaliteit, technische finesse en absolute klasse. Een watchwinder die je wilt gaan gebruiken voor een horloge van Breitling zal hierbij dus passend moeten zijn.

Benson Black Series 2.16.RD watchwinder

Een watchwinder biedt in de eerste plaats een milde en efficiënte opwinding van jouw automatische horloges. Het is hierbij belangrijk dat je de watchwinder in kunt stellen wat betreft het aantal toeren en draairichting voor een opwindproces dat past bij jouw Breitling horloge. Naast de verzorging van de energievoorziening van jouw horloges, zorgt een watchwinder er ook voor dat er een juiste olieverdeling plaatsvindt in het horloge. Daarnaast wil je je horloge natuurlijk zo veilig mogelijk opbergen en dit doe je bij voorkeur in stijl. Met een kwalitatieve watchwinder bied je jouw horloges een plaats waar ze beschermd worden tegen krasjes of andere beschadigingen en bij voorkeur ook tegen vocht en condens. Tot slot kun je jouw horloges naar waarde presenteren met een watchwinder met een elegante uitstraling. Watchwinders zijn verkrijgbaar met zowel een modern als een meer klassiek design en ook op het gebied van capaciteit is er veel mogelijk op dit gebied.

Laten we eens een paar watchwinders voor Breitling horloges beter bekijken. Wij zullen je in dit artikel attenderen op drie modellen van 3 verschillende merken. Deze 3 modellen leveren stuk voor stuk topkwaliteit en bieden een diversiteit in uitstraling. Ook wat betreft capaciteit voor opwinding laten we je graag wat variatie zien. Het eerste model dat we zullen beschrijven is de Heisse & Söhne Watch Guard 70019-129.37. Heisse & Söhne is een Duits merk dat bekend staat om de productie van hoogwaardige en zeer degelijke watchwinders met een uiterst chique uitstraling. Dit model van Heisse & Söhne biedt ruimte voor het opwinden van maar liefst 8 horloges. De uitstraling van deze horlogeaccessoire is modern en luxe. De watchwinder is met de grootst mogelijke zorg gemaakt van hout en uitgevoerd in de kleur zwart. Er is voor deze horlogeaccessoire gekozen voor het gebruik van Japanse motoren. Deze bieden een krachtige en efficiënte opwinding voor ieder automatisch horloge, maar zijn tegelijkertijd ook geluidsarm en energiezuinig.

Op technisch gebied laat deze watchwinder weinig te wensen over. Zo is er een LCD scherm voorzien, waarmee je de instellingen per horloge afzonderlijk kunt wijzigen. Denk dan aan de draairichting en het aantal omwentelingen per dag, maar ook aan het in- en uitschakelen van de ingebouwde LED verlichting bijvoorbeeld. De watchwinder is uitgerust met de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Daarnaast biedt deze ook een sleep mode, waarmee je je horloges net onder het optimale niveau van opwinding kunt houden. Hierdoor is deze Heisse & Söhne watchwinder prima geschikt voor het opwinden van een Breitling horloge.

Een tweede model dat we graag uitlichten is de Bernard Favre Planet Gold watchwinder. Bernard Favre is een klasse apart te noemen wat betreft het design en de kwaliteit van hun watchwinders. Met de Planet modellen van Bernard Favre zorgt dit merk voor een geheel eigen identiteit en herkenbare designs. Wanneer er een horloge wordt geplaatst in één van de Planet watchwinders van Bernard Favre draait deze tijdens het opwindproces om zijn eigen as, als ware het een planeet. Hier is ook de bijzondere naam naar terug te herleiden. Voor de echte liefhebber van bijvoorbeeld een Breitling horloge zal het een fascinerend gezicht zijn om het horloge te zien worden opgewonden. De glazen stolp die over de watchwinder geplaatst kan worden, benadrukt dit gevoel nog eens. Bovendien zorgt deze ervoor dat je horloge niet vuil wordt en dat vocht en condens geen kans krijgen.

De Bernard Favre Planet Gold watchwinder heeft een LED indicator welke ervoor zorgt dat je de status van de watchwinder gemakkelijk in de gaten kunt houden. Met als basis een Swiss made motor ben je ervan verzekerd dat je voor de opwinding van jouw Breitling horloge altijd op je watchwinder kunt rekenen. Met de programma’s CW, CC en Alt biedt deze horlogeaccessoire voor ieder type en merk automatisch horloge de juiste wijze van opwinding. Dit model biedt verder een groot voordeel. Hij is namelijk voorzien van een ingebouwde batterij die 100 dagen meekan. Hierdoor kun je jouw watchwinder en horloge veilig opbergen in een kluis. Opladen gaat gemakkelijk door middel van de USB aansluiting via netstroom, PC of Smartphone. Kortom, met de Bernard Favre Planet Gold watchwinder kies je voor een uniek design, dat een waar piece of art te noemen is. Daarnaast krijg je met deze horlogeaccessoire uitmuntende kwaliteit en een hoge mate van gebruikscomfort voor je geld.

De laatste watchwinder in dit artikel is de Benson Black Series 2.16.RD Limited Edition die geschikt is voor het opwinden van 2 automatische horloges. Benson is een merk van Nederlandse bodem dat erom bekend staat veel te bieden tegen een scherpe prijs. Dat is ook het geval bij deze watchwinder. Naast de capaciteit voor het opwinden van 2 horloges, biedt dit model om te beginnen extra opbergruimte voor nog 3 horloges of andere sieraden. Deze ruimte wordt afgesloten met een speciaal soft close deksel aan de bovenkant. Aan de voorkant sluit je je watchwinder veilig af met het deurtje van mineraalglas, ter bescherming van jouw horloges tegen invloeden van buitenaf. Deze horlogeaccessoire valt verder op door de levendige kleur rood waarin deze is uitgevoerd. Het betreft hier een Limited edition, wat betekent dat je hiermee een uniek stuk in handen hebt. Doordat de watchwinder voorzien is van maar liefst 12 verflagen en een beschermende laklaag, blijft deze lang mooi. Aan de binnenkant is de watchwinder bekleed met een speciaal soft velvet, ter bescherming tegen krasjes en beschadigingen.

Deze watchwinder van Benson is uitgerust met Japanse motoren van uitstekende kwaliteit. Deze zorgen ervoor dat jouw Breitling horloge, of ieder ander merk, op een doeltreffende wijze wordt opgewonden. Door het gebruik van het moderne touchscreen kun je onder meer de draairichting en het aantal turns per day bepalen. De watchwinder beschikt over een ingebouwde LED verlichting. Deze eigenschap in combinatie met het glazen deurtje zorgen ervoor dat je op ieder gewenst moment jouw horloges goed kunt bekijken. Met de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie, een USB aansluiting en tot slot een powerwinding functie is deze horlogeaccessoire zeer compleet te noemen.

Deze 3 kwalitatieve watchwinders zijn slechts een kleine greep uit onze uitgebreide collectie. Bij ons in de webshop vind je watchwinders van nog verschillende andere merken, allen van uitermate hoge kwaliteit. Neem dus nu een kijkje bij ons in de webshop voor een watchwinder voor jouw Breitling horloges!