Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Uitverkoop Escada horloges

Geplaatst op 6 december 2018 om 15:20 uur

Het succes van het bekende modemerk Escada vindt zijn oorsprong in 1978, waar Margaretha en Wolfgang Ley de allereerste collectie presenteerden genaamd ‘Escada & Sporty Elegance’. Escada stond destijds voor de ‘democratisering’ van de haute couture. Escada kwam op de markt met prachtige en unieke ontwerpen, waarin hoge kwaliteit stoffen en vakmanschap centraal stonden en welke daarnaast zeer betaalbaar waren. Escada heeft naast kleding ook prachtige designerhorloges in de collectie. Ook hier gaat het merk voor hoge kwaliteit en degelijkheid, de horloges mogen dan ook niet voor niets het Swiss made predicaat voeren. Er worden zeer hoge eisen gesteld aan de materialen die voor deze horloges worden gebruikt, maar ook aan de assemblage.  

Escada horloges

De verschillende dameshorloges van Escada zijn elegant, stijlvol en vrouwelijk, net zoals de couture. Een Escada horloge is eigenlijk meer een sieraad dan een horloge. Het combineert het beste van beide werelden; een Zwitsers kwaliteit horloge als een prachtig sieraad. De vrouw die ze draagt straalt hiermee een zekere klasse en glamour uit. Bensontrade mag zich de eerste officieel dealer van Escada horloges noemen in Nederland en voert de gehele collectie horloges in het assortiment. Er is dan ook een ruime keuze uit diverse designs met verschillende uitvoeringen, kleuren en materialen.  Op dit moment zijn de Escada horloges bij Bensontrade in de uitverkoop, waardoor een designerhorloge van zeer hoge kwaliteit voor elke vrouw binnen handbereik ligt.  

Elk Escada horloge wordt geleverd met 2 jaar garantie. Wij hebben diverse Escada horloges op voorraad tegen aantrekkelijke prijzen. Deze prijzen gelden zolang de voorraad strekt.