Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Elysee horloges: made in Germany

Geplaatst op 12 december 2018 om 10:54 uur

Horloges van het traditionele merk Elysee worden gemaakt in Duitsland. Onder andere dit gegeven, samen met de zeer hoge kwaliteit van de gebruikte materialen, maakt dat het merk het predicaat ‘made in Germany’ mag voeren. Het is zelfs zo dat Elysee vanaf het begin van de opstelling van de richtlijnen voor het ‘made in Germany’ label (2013) bij dit proces betrokken is geweest. Dit geeft wel aan dat het merk veel waarde hecht aan de kwaliteit van haar horloges.

Elysee horloges

Elysee is een merk met een lange en indrukwekkende historie. Al sinds 1920 produceert het merk traditionele dames- en herenhorloges van hoogwaardige kwaliteit. Hier is ook na de overname van het bedrijf in 1991 geen verandering in gekomen. Elysee heeft altijd geïnvesteerd in innovatie en gaat voor het beste van het beste. De combinatie van bijzondere en unieke designs met hoogstaande technologie is altijd een belangrijk gegeven geweest bij de productie van Elysee horloges. De bedrijfsfilosofie van Elysee is niet voor niets: ‘De kern van ons werk is de optelsom van design en hoge kwaliteit, gecombineerd met de wensen van horlogeliefhebbers’.

Elysee heeft een ruime collectie quartz- en  automatische horloges. Qua design is er keuze uit zowel klassieke als moderne ontwerpen. Het merk is zeer betaalbaar en kent dan ook een uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding. Voor de liefhebber van traditionele horloges voorzien van betrouwbare uurwerken en een luxe, stijlvolle uitstraling voor een mooie prijs, is een Elysee horloge dus zeker een goede keuze.