Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Tip voor de liefhebber: Elysee horloges

Geplaatst op 25 april 2023 om 19:27 uur

Niet alleen het wereldberoemde ‘Swiss made’ label maar ook het ‘made in Germany’ label staat garant voor topkwaliteit op gebied van horloges. Waar Zwitserland vele mooie horlogemerken herbergt vinden we ook in Duitsland horlogemerken die meer dan de moeite van het bekijken waard zijn en zeer exclusieve designs bieden. Denk aan bijvoorbeeld Junkers, Iron Annie en Davosa.

Een ander mooi voorbeeld van een prachtig Duits horlogemerk is het merk Elysee. Ieder individu dat behoort bij het team van Elysee heeft als doel het merk steeds weer opnieuw naar een hoger niveau te tillen. Ontwikkeling en innovatie staan dan ook zeer hoog in het vaandel bij het merk. De klassieke horlogetechnologie wordt daarbij door Elysee in een nieuw jasje gestoken. De kerngedachte van het merk luidt: ‘De kern van ons werk is de som van design en hoge kwaliteit, gecombineerd met de wensen van horlogeliefhebbers’. Elysee kiest voor de productie van de horloges voor enkel hoogwaardige materialen en topkwaliteit uurwerken. De uurwerken die het merk gebruikt zijn afkomstig van exclusieve merken als ETA, Valjoux, Citizen/Miyota, Seiko en Ronda. Met een solide basis als hart van de Elysee horloges, kies je dan ook voor betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Binnen de horlogecollectie van Elysee vinden we zowel klassieke als meer sportieve modellen. Het merk weet hiermee dan ook een breed publiek te bereiken. Een mooi voorbeeld van een sportiever en robuuster design uit de collectie van Elysee, is de Elysee Ocean Pro Ceramic 80581. Dit horloge heeft een horlogeband van edelstaal, wat dit model een stoer karakter geeft. De horlogeband sluit met een vouwsluiting, dit zorgt voor een fraai verloop in de band en benadrukt het feit dat het om een luxe design gaat. De horlogekast is eveneens gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 13 mm en een doorsnede van 40 mm. Voor dit horloge is er verder gekozen voor het gebruik van saffierglas, dat bekend staat als extreem sterk. Dit zorgt er ook voor dat er niet snel krasjes te zien zullen zijn op het horloge. De wijzerplaat is zwart van kleur, dat een mooi contrast biedt met de kleur van het edelstaal. De wijzerplaat oogt verder rustig en overzichtelijk. Het hart van de Elysee Ocean Pro Ceramic 80581 wordt gevormd door een automatisch uurwerk van het merk Seiko. Het horloge is verder tot maar liefst 200 meter waterdicht en biedt daarnaast mooie extra functionaliteiten. Zo beschik je met dit horloge over een datumaanduiding, secondewijzer, draaibare bezel en lichtgevende indicatoren.

Een tweede horloge uit de collectie van Elysee waar we je graag meer over vertellen, is de Elysee GMT Pro 80593. Dit is eveneens een horloge met een sportief karakter en een robuuste uitstraling. Dit horloge heeft een horlogekast met een dikte van 13 mm en een doorsnede van 40 mm. De horlogeband is tevens gemaakt van edelstaal en sluit met een vouwsluiting. Het saffierglas zorgt ervoor dat je horloge lang mooi blijft en tegen een stootje kan. De wijzerplaat is zwart van kleur, met de draaibare bezel als blauw accent. Dit horloge van Elysee is voorzien van een quartz uurwerk van Ronda, wat betekent dat het horloge functioneert met behulp van een batterij. Dit model is ook tot 200 meter waterdicht en biedt daarnaast mooie extra’s. Dit horloge biedt een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Daarnaast is dit model uitgerust met een handige GMT functie, speciaal voor de echte liefhebber. Elysee biedt hiermee een heel compleet plaatje.

Het derde en laatste horloge van Elysee dat we graag even uitlichten is de Elysee The Signature 80660. Dit is een horloge met een geheel andere uitstraling dan de twee horloges die we eerder genoemd hebben, het is een horloge met een meer klassieke vormgeving. Daarnaast is dit horloge niet alleen stijlvol, maar heeft het ook een uniek design. De aansprekende warme blauwe kleur die zowel in de lederen horlogeband als bij de elegante wijzerplaat terugkomt, is hiervan een belangrijk aspect. Dit horloge is verder voorzien van een horlogekast van edelstaal, met een dikte van 12 mm en een doorsnede van 43 mm. De horlogeband van dit horloge sluit met een doornsluiting. Ook voor dit horloge is er gebruik gemaakt van het uiterst sterke saffierglas. In de basis van dit horloge vinden we een quartz uurwerk van het merk Seiko. Dit horloge is tot 30 meter waterdicht en beschikt over een datumaanduiding, secondewijzer en een mooie chronograaf functie.

Elysee The Signature 80660 horloge

Alle drie de fraaie modellen die we genoemd hebben van het merk Elysee, zijn bij ons in de webshop verkrijgbaar. Wij leveren deze Elysee horloges uiteraard in een luxe officiële box met handleiding. Daarnaast ontvang je bij deze horloges twee jaar garantie. Wij verzenden de horloges wereldwijd, met behulp van de diensten van DPD, Fedex en PostNL. Uiteraard verpakken wij al onze producten uiterst zorgvuldig voordat wij deze versturen. Bekijk dus nu ons uitgebreide aanbod Elysee horloges in de webshop en kies voor jouw favoriet!