Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Swiss Kubik Startbox Bronze watchwinder voor 1 horloge

Geplaatst op 9 juli 2024 om 10:53 uur

Ben jij de trotse bezitter van een luxe automatisch horloge en heb je nog geen watchwinder aangeschaft? Dan is het zeker de moeite waard dit artikel te lezen. Wij vertellen je namelijk graag meer over alle voordelen die een watchwinder van kwaliteit te bieden heeft en stellen je bovendien voor aan een merk dat modellen van zeer hoge kwaliteit biedt.

Allereerst geven we je alle redenen op een rijtje om over te gaan tot de aanschaf van een hoogwaardige watchwinder. De belangrijkste functie van een watchwinder is het bieden van een juiste wijze van beweging, waarmee jouw automatische horloge of horloges van energie worden voorzien.

Swiss Kubik Startbox Bronze watchwinder

Een goede watchwinder biedt jou de mogelijkheid (meestal door middel van rotatie) je automatische horloge op te winden, ook wanneer je het niet om de pols hebt. Wanneer je je automatische horloge draagt, krijgt het beweging doordat jij zelf bewegingen met je pols maakt. Zodra je je automatische horloge echter opbergt, komt het stil te liggen en wordt het dus ook niet automatisch opgewonden. Uiteindelijk zal het automatische horloge daardoor stil komen te staan. Om dit te voorkomen, plaats je het automatische horloge in een goede watchwinder wanneer je het niet draagt. Op dit moment wordt het horloge gewoon opgewonden en kun je het direct gebruiken wanneer je dat wilt. Bovendien zorgt de beweging van de watchwinder ook voor een juiste olieverdeling in het horloge, wat zorgt voor het behoud van je automatische horloge.

Naast de opwindfunctie, bekleedt een goede watchwinder nog een aantal (mogelijke) functies. Zo dient een watchwinder ook als veilige opbergplaats voor je horloge. Een goed exemplaar is zo ontworpen dat je geen risico loopt op schade bij het plaatsen van het automatische horloge in de watchwinder. Zo kiest een goed merk voor kwalitatieve horlogehouders en/of een zachte beschermende stof aan de binnenkant van de watchwinder. Bovendien is het fijn als een watchwinder in een kluis bewaard kan worden, hiermee kies je voor optimale veiligheid van jouw automatische horloge. Een watchwinder met ingebouwde accu of een model dat werkzaam is op batterijen is in dit geval de juiste keuze. Ook kan een exemplaar jouw automatische horloge extra bescherming bieden, doordat deze afsluitbaar is. Een watchwinder met het juiste design kan naast het bieden van een goede opbergplaats ook fungeren als een display om jouw automatische horloge of misschien zelfs meerdere automatische horloges in te kunnen presenteren. Kort samengevat biedt een passende watchwinder erg veel voordelen, waarmee je nog meer kunt genieten van jouw automatische horloges.

Een high-end merk dat al jaren actief is binnen de horlogerie is het merk Swiss Kubik. Swiss Kubik staat wereldwijd zeer goed bekend. Het merk biedt modellen van Zwitserse kwaliteit. De watchwinders van het merk zijn dan ook voorzien van Swiss made motoren, die de opwinding van ieder automatisch horloge op veilige en betrouwbare wijze verzorgen. Het maakt hierbij niet uit welk merk of type automatisch horloge het betreft. De Swiss Kubik modellen zijn door het gebruik van deze motoren bovendien stil in gebruik en daarnaast energiezuinig. De modellen van het merk kunnen namelijk tot wel drie jaar functioneren op een set AA batterijen. Wanneer je op zoek bent naar een watchwinder die je in een kluis kunt bewaren is een model van Swiss Kubik dan ook een uitstekende keuze. Swiss Kubik biedt binnen de collectie watchwinders in verschillende prijsklassen en met een diverse capaciteit. De collectie herbergt modellen voor het gebruik voor een enkel automatisch horloge, maar ook voor een gehele verzameling. Bovendien heb je de keuze uit meer luxe modellen, maar ook uit de instapmodellen uit de Swiss Kubik Startbox serie. Met de watchwinders uit deze specifieke serie van het merk kies je voor topkwaliteit in combinatie met een eenvoudig design, tegen een scherpe prijs. Een mooi voorbeeld van een watchwinder uit deze serie, is de Swiss Kubik Startbox Bronze. Deze watchwinder is aan de buitenkant uitgevoerd in de kleur brons en wat betreft het interieur in de kleur zwart. Dit model is zeer compact vormgegeven en gemaakt van polyamide.  Bij het design van alle Swiss Kubik watchwinders komt de kubusvorm terug. Ook dit model van het merk is kubusvormig. Door het handzame model neem je deze watchwinder gemakkelijk mee op (zaken)reis of bijvoorbeeld naar kantoor. De Swiss Kubik Startbox Bronze watchwinder is voorzien van een Swiss made motor en biedt daarnaast een overwind protectie, ter bescherming van jouw automatische horloge tegen overspanning.

Je vindt de Swiss Kubik Startbox Bronze net als vele andere Swiss Kubik modellen bij ons in de webshop. Wij leveren deze watchwinders met de ruime garantietermijn van drie jaar, waardoor je je bestelling altijd met een gerust gevoel plaatst. Bekijk het uitgebreide aanbod nu in onze webshop en kies voor de watchwinder die het best bij je past!