Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Schaumburg horloges bij BensonTrade

Geplaatst op 10 februari 2015 om 10:27 uur

 Graag binden wij hoogwaardige horlogemerken aan ons. Een horlogemerk dat ons al tijden aanspreekt is Schaumburg uit Duitsland. Dit fraaie horlogemerk is een niche merk dat zich specialiseert in het produceren van hoogwaardige horloges met automatische uurwerken. Hoogwaardige materialen, Zwitserse uurwerken en een aanspreken design staan hierbij voorop.

De Schaumburg horloges worden sinds 1998 geproduceerd in Rinteln, Duitsland. De collectie van dit horlogemerk kenmerkt zich door uiteenlopende series, van klassiek tot modern. Het leuke van de Schaumburg horloges is dat het niche-merk horloges zijn. Dit wil zeggen dat het merk en de productie kleinschalig zijn en de nadruk wordt gelegd op kwaliteit. Het merk promoot zichzelf niet door dure reclames maar door haar producten zelf. Goede voorbeelden van andere niche-merken zijn Steinhart, Archimede en Obris Morgan. 

Wij presenteren de Schaumburg horloges binnenkort. Elk Schaumburg horloge wordt geleverd in een fraaie horlogebox met 2 jaar garantie en handleiding.