Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

BensonTrade officieel dealer van NauticFish horloges

Geplaatst op 19 februari 2015 om 16:18 uur

NauticFish werd in 1998 opgericht met als doel om speciale waterdichte horloges te vervaardigen die geschikt zijn voor professionele doeleinden alsmede vrijetijds besteding. In samenwerking met professionele duikers en wetshandhavers (lees: politiediensten) worden de hedendaagse NauticFish horloges ontworpen en geproduceerd. Voor de productie zijn elk meester horlogemakers aangesteld die de best mogelijke opleiding hebben zodat elk NauticFish horloge pure kwaliteit herbergt.

 Met een speciaal laboratorium kan NauticFish de waterdichtheid van haar horloges testen tot wel 10.000 meter. Hierdoor zijn de horloges gegarandeerd waterdicht tot op zeer grote diepten.

BensonTrade: officieel dealer van NauticFish horloges

Binnenkort presenteren wij de NauticFish horloges op onze website. Met trots kunnen wij mededelen dat wij officieel dealer zijn van dit sublieme Duitse horlogemerk. Wij hebben gekozen voor een ruime collectie horloges waarvan wij merendeel op voorraad hebben.

Elk NauticFish horloge wordt geleverd met 2 jaar garantie. Het horloge wordt in een fraaie horlogekoffer geleverd met handleiding.

Nu in onze webshop; NauticFish horloges!