Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Scatola del Tempo watchwinders

Geplaatst op 22 november 2019 om 12:55 uur

Nieuw in onze collectie watchwinders is het merk Scatola del Tempo. Dit merk komt uit Italië en is één van de oudste watchwinder merken ter wereld. Voor ons reden om officieel dealer te worden van dit watchwinder merk, vooral omdat in onze collectie watchwinder merken een klassieker merk ontbrak. Met de Scatola del Tempo watchwinders hopen wij een nog betere collectie aan te kunnen bieden aan onze klanten. Hieronder leest u meer informatie over dit prachtige merk.

 In 1989 vond de verzamelaar Sandro Colarieti aan de oevers van het Comomeer (Italië) de eerste watchwinder uit. Zijn ontwerp watchwinder enthousiasmeerde Philippe Stern, de toenmalige president van Patek Philippe, die het persoonlijke object transformeerde in een bestelling van 500 exemplaren. Scatola del Tempo is synoniem geworden voor Italiaans vakmanschap met watchwinders met een herkenbaar ontwerp en fraaie materialen. Na het winnen van het vertrouwen van de meest prestigieuze horlogemerken, worden Scatola del Tempo watchwinders ook toegepast in ultra-luxueuze interieurs, waarbij het meest ongelooflijke opbergmeubilair voor waardevolle automatische horloges wordt gebouwd.

De Scatola del Tempo watchwinder collectie wordt verdeeld in meer dan 30 landen over de hele wereld. In 2018 heeft Xavier Castelli het merk Scatola del Tempo overgenomen. De focus van het merk ligt op het in stand houden van de waarden van passie en goed vakmanschap op gebied van watchwinders. Hierdoor kunnen de Scatola del Tempo concurreren met de beste merken.

Scatola del Tempo watchwinder

Scatola del Tempo Rotor One watchwinder
 
De nieuwe Scatola del Tempo Rotor One watchwinder heeft alles veranderd. Het merk heeft met de Rotor One een sublieme watchwinder voor één horloge geproduceerd. Op het eerste gezicht ontdekken we dat de Rotor One volledig opnieuw is ontworpen. De Scatola del Tempo Rotor One watchwinder is een heerlijk vintage ogende watchwinder versierd met een lederen band in een keuze uit 7 kleuren: zwart, chocolade, hazelnoot, grijs, blauw, groen of rood. De watchwinder wordt uitgevoerd met een glaasje dat beschermt tegen invloeden van buitenaf. De Rotor One watchwinder is geschikt voor alle automatische horloges. De Rotor One is uitgerust met een Swiss Kubik motor die volledig met Zwitserse technologie is ontworpen en geproduceerd.  De Zwitserse micromotor zonder magnetisme is heel stil in gebruik. De Zwitserse motor maakt dagelijks 1600 rotaties in beide richtingen om uw automatische horloges optimaal te onderhouden. Het horloge stopt netjes op 12-uurs positie. Dit geldt ook voor alle Rotor One Sport watchwinders, die een horloge bezel als glaasje hebben.
 
Watchwinders voor meer automatische horloges
 
Scatola del Tempo biedt ook watchwinders voor meerdere automatische horloges. Naast de Rotor One die puur geschikt is voor één horloge heeft de collectie diverse modellen die geschikt zijn tot wel 9 horloges. Deze watchwinders zijn voorzien van prachtig leder en Zwitserse motoren. Hierdoor is elke Scatola del Tempo watchwinder erg duurzaam, niet alleen qua techniek maar ook qua exterieur. Kwaliteit is sowieso een aspect waarop het Italiaanse merk zeer hoog inzet. Dit getuige de 3 jaar garantie die het merk biedt op elke watchwinder uit hun collectie.
 
Als officieel dealer van Scatola del Tempo watchwinders bieden wij de nieuwste collectie watchwinders, een duidelijke garantie van 3 jaar en scherpe prijzen. Bent u op zoek naar een prachtige watchwinder met Zwitserse techniek? In dat geval is een watchwinder van Scatola del Tempo een zeer goede keuze!