Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Populairste horloges eerste halfjaar: Van Speyk

Geplaatst op 21 september 2012 om 11:32 uur

 Het nieuwe horlogemerk Van Speyk blijft ons verbazen. Niet alleen door de leuke uitstraling en goede kwaliteit van de Van Speyk horloges, maar vooral door de leuke reacties die wij over Van Speyk krijgen van klanten en geïnteresseerden. In minder dan een jaar is Van Speyk uitgegroeid tot een horlogemerk dat menigeen verrast en weet te boeien! 

Van Speyk Holland horloges

De eerste serie die Van Speyk op de markt bracht luistert naar de naam Holland, als link naar de vaderlandse geschiedenis. Voor de naam Holland is gekozen omdat deze ook internationaal toegankelijker is. Dit merken wij want +- 20% van alle Van Speyk horloges leveren wij aan buitenlandse klanten

De Van Speyk Holland horloges bieden een klassieke uitstraling met prima technische eigenschappen. Zo beschikt elk horloge over een automatisch uurwerk, saffierglas en een doorkijkbodem aan de achterkant met zicht op het uurwerk. Elk Van Speyk horloge heeft een chique en comfortabele lederen horlogeband en optioneel is een vouwsluiting beschikbaar. 

Leuke designs, goede kwaliteit en interessante prijzen

Het leuke van Van Speyk is dat een Van Speyk horloge niet ontzettend duur is. Voor 219,00 euro koopt u al een Van Speyk horloge, en als wij dit vergelijken met andere merken in deze klasse is dat gewoon ontzettend goedkoop. 

 Voor veel klanten is de Nederlandstalige handleiding een uitkomst om nog meer te weten te komen over hun Van Speyk horloge. Uiteraard is de handleiding ook in het Engels voor internationale klanten. 

De toekomst van Van Speyk horloges

De goede start die Van Speyk doormaakt heeft zich vertaald in een officieel agent die het netwerk van verkooppunten van Van Speyk uitbreidt. U zult dus binnenkort diverse juweliers zien die Van Speyk verkopen. Naar onze mening is dit een goede stap, om Van Speyk meer bekendheid te geven en het grote publiek kennis te laten maken met Van Speyk. 

Wij wensen Van Speyk heel veel succes bij de groei die het merk nu doormaakt! Uiteraard vindt u bij BensonTrade het gehele assortiment Van Speyk horloges!