Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuwste Copernicus Flagship horloges nu beschikbaar!

Geplaatst op 17 september 2012 om 10:06 uur

 Het Poolse horlogemerk Copernicus is een puur horlogemerk. Het design, de ontwikkeling en productie vindt plaats in Polen waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten. De productie van elk Copernicus horloge vindt met de hand plaats door hoog opgeleide Poolse horlogemakers, die ervoor zorgen dat elk horloge onderdeel voor onderdeel opgebouwd wordt waarna een strenge eindcontrole zorgt voor een kwalitatief horloge met een zeer hoge mate van originaliteit. 

Copernicus Flagship horloges

Copernicus begon ruim een jaar geleden met het uitbrengen van de Atlas serie. Deze serie was een eenvoudig concept horloge met klassieke uitstraling en degelijk Zwitsers uurwerk. De Copernicus Atlas modellen werden al snel populair door hun eigentijdse design en Poolse oorsprong, hetgeen zeer bijzonder is omdat de Polen  niet kunnen buigen op een eeuwenlange horlogetraditie zoals bijvoorbeeld de Zwitsers, Duitsers en Fransen. 

De relatief kleine fabriek van Copernicus produceert haar horloges in zeer kleine aantallen waardoor elk Copernicus uniek en bijzonder is. Het feit dat elk Copernicus horloge met de hand wordt gemaakt draagt hier zichtbaar aan bij. 

De nieuwste serie horloges van Copernicus luistert naar de naam Flagship. Hiermee duidt Copernicus op haar "toplevel" horloges. Copernicus kijkt qua vormgeving van de nieuwste Flagship horloges zeer naar de geschiedenis waarbij WOII centraal staat. De horloges van Copernicus zijn voornamelijk gebaseerd op de Orp Orzel (Pools schip in WOII - Eagle), waarbij de manometers van het schip inspiratie vormen voor de ontwerpers van de Copernicus  horloges.

Nieuwste Flagship modellen nu leverbaar

Als officieel Copernicus dealer hebben wij de horlogecollectie uitgebreid met de nieuwste Copernicus Flagship horloges. Behalve uniek zijn deze horloges ook buitengewoon origineel en zult u ze vrijwel nergens tegenkomen. Slechts de echte horlogeliefhebber ziet dat u iets origineels en interessant om uw pols hebt. 

De nieuwste Copernicus Flagship horloges worden geleverd met 2 jaar garantie, luxe box en handleiding. Vanaf heden verkrijgbaar in onze webshop. Bekijk snel de actuele Copernicus horloges