Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nostalgische Iron Annie horloges

Geplaatst op 8 juni 2020 om 10:34 uur

Voor elke liefhebber van mooie kwaliteitshorloges die ook interesse heeft in pilotenhorloges en vliegtuighistorie is Iron Annie het uitgelezen horlogemerk. Dit Duitse merk valt onder het moederbedrijf Pointtec, dat ook de horloges van het bekende merk Junkers produceert. De naam Iron Annie geeft al aan dat de horloges van dit merk degelijk, betrouwbaar en duurzaam zijn. Voor de oorsprong van deze bijzondere naam moeten we een tijdje terug in de vliegtuigindustrie. De legendarische JU-52 met registratie D-AQUI werd destijds door de Amerikanen uit bewondering Iron Annie gedoopt.

De horloges van Iron Annie worden met de hand vervaardigd en zijn voorzien van Zwitserse of Japanse uurwerken van goede kwaliteit. De collectie van Iron Annie is omvangrijk en zeer gevarieerd. Om te beginnen zien we binnen deze collectie horloges met zowel mechanische- als automatische- en quartz horloges. In combinatie met de variatie in uitstraling en de betaalbaarheid van het merk, maakt dit dat het merk aantrekkelijk is voor een breed publiek.

Alle horloges van Iron Annie worden in Duitsland gemaakt. U bent bij aankoop van een Iron Annie horloge dan ook verzekerd van een degelijk Duits product. In de collectie van Iron Annie is onder meer de klassieke vormgeving van de verschillende designs kenmerkend. In de collectie vinden we retro horloges met een nostalgische insteek.

Een zeer populaire serie binnen de collectie van Iron Annie zijn de Bauhaus modellen. Het design van deze modellen is geïnspireerd op de Bauhaus kunststroming.  Binnen deze stroming zijn eenvoud en minimalisme kenmerkend. Dit is ook doorgevoerd in de serie bijzondere Bauhaus modellen van Iron Annie. De uurwerken zijn minimalistisch vormgegeven, duidelijk en overzichtelijk. De uitstraling van de horloges is klassiek en stijlvol te noemen.

In de Iron Annie Flight Control serie vinden we authentieke pilotenhorloges. Zeer interessant voor de echte liefhebber. De horloges binnen deze serie zijn stoer en robuust. De horloges zijn leverbaar met een prachtige lederen- of edelstalen Milanese horlogeband. We zien hier bovendien modellen met mooie extra functionaliteiten. Denkt u hierbij aan lichtgevende indicators, datumaanduiding en een mooie chronograaf functie.

Natuurlijk zijn er behalve de genoemde modellen nog veel meer bijzondere Iron Annie horloges te ontdekken. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment Iron Annie horloges. Wanneer u uw perfecte Iron Annie horloge heeft gevonden, kunt u deze eenvoudig bestellen. De horloges van Iron Annie worden door ons geleverd met twee jaar internationale garantie. Bovendien zijn wij officieel dealer van Iron Annie en voorziet daarom in een uitstekende service.