Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Betaalbare Zwitserse horloges van Epos

Geplaatst op 14 juni 2020 om 10:12 uur

Epos is een Zwitsers horlogemerk dat behoort tot de absolute top van betaalbare Zwitserse horloges. Dit merk werd opgericht in 1925 en kent een uitgebreide en bijzondere historie en heeft door de jaren heen veel kennis en kunde opgedaan, waarmee de vakmensen van heden dag de zeer hoge kwaliteit herenhorloges produceren waar Epos bekend om staat. Dit niche merk kent een prachtige Swiss made horlogecollectie, waar iedere horlogeliefhebber van onder de indruk zal zijn. Doordat Epos betaalbare Zwitserse kwaliteit biedt, staat het merk onder meer bekend om haar zeer goede prijs-/kwaliteit verhouding.

Epos Emotion horloge

De collectie van Epos herbergt een prachtige collectie met zowel sportieve als klassieke horloges en spreekt hiermee een breed publiek aan. De horloges in de uitgebreide collectie zijn voorzien van een mechanisch of automatisch uurwerk van uiterst hoge kwaliteit, van de welbekende merken ETA en Sellita. Bij deze uurwerken  zien we een zeer stijlvolle afwerking met Cötes de Genève en blauwe schroeven, waarmee men duidelijk een eigen handtekening zet bij Epos. Bovendien worden de horloges van Epos met de hand vervaardigd door een vakman. Kenmerkend voor dit merk zijn dan ook de kwaliteit, betrouwbaarheid en een zeer sterk oog voor detail. De afwerking van de horloges is subliem en men gaat bij Epos dan ook voor niets anders dan perfectie.

De collectie van Epos horloges bestaat uit verschillende mooie series. In de Epos Emotion serie bijvoorbeeld vindt u horloges met een klassieke en rustige uitstraling. Stijlvolle kleuren als donkerblauw, wit en donkerbruin komen hierin terug. Wat betreft materiaalgebruik zien we onder andere mooie materialen als kwaliteitsleder, saffierglas en edelstaal. Wat verder opvalt zijn de Emotion modellen met een glazen bodem. Hiermee kan de echte liefhebber zijn hart ophalen en de fascinerende werking van het uurwerk van dichtbij bekijken. Een andere serie binnen de collectie van Epos is de Epos Sportive serie. De horloges die in deze serie vallen hebben een geheel andere uitstraling dan de Emotion modellen. Deze Sportive horloges hebben namelijk een sportieve, stoere en robuuste uitstraling. We zien enkele lederen horlogebanden binnen deze serie, maar ook veel edelstalen banden. Qua kleur komt er veel zwart, blauw en geel in terug. Naast de twee genoemde series zijn er nog veel meer horloges in de collectie absoluut het bekijken waard!

BensonTrade beidt als officieel dealer van Epos een mooie selectie aan Epos horloges in haar assortiment. Wanneer uw specifieke Epos horloge daar niet bij zit, is het ook nog mogelijk een ander Epos horloge op aanvraag te bestellen bij BensonTrade. U ontvangt uw Epos horloge in een luxe horlogebox, met handleiding en twee jaar internationale garantie.