Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuwste Obris Morgan Nevon modellen nu online

Geplaatst op 30 november 2012 om 13:31 uur

 Na het succes van de Branco modellen presenteert Obris Morgan haar nieuwste horlogelijn, genaamd Nevon. Met de Nevon horloges is Obris Morgan een nieuwe weg ingeslagen door elementen van een duikershorloge te combineren met een moderne stijl. De Obris Morgan Nevon heeft echter alle elementen van een origineel duikershorloge. 

Obris Morgan Nevon horloges - specificaties

De nieuwste Nevon modellen van Obris Morgan hebben een automatisch Miyota 8215 uurwerk. Naast dit betrouwbare uurwerk zijn alle modellen van de Nevon serie voorzien van het extreem sterke saffierglas. Met het SuperLuminova zijn de horloges zeer goed afleesbaar in het donker. 

De waterdichtheid is 20ATM wat gelijkstaat aan 200 meter. Hierdoor kunt u met een Obris Morgan Nevon horloge probleemloos in contact met water komen. Douchen, zwemmen en zelfs recreatief duiken is geen probleem. De draaibare ring met orientatiepunt zorgt ervoor dat u altijd kunt zien wanneer u bent begonnen met duiken in verband met de resterende zuurstof in de fles(sen). 

Leveromvang

Elk Obris Morgan Nevon horloge wordt geleverd in een sterke kunststof horlogebox, tezamen met 2 jaar garantie, handleiding en extra bar (schroef om de band te bevestigen aan de horlogekast). 

Wij verwachten de nieuwste Nevon modellen binnen 2-3 weken op voorraad. U kunt alvast een bestelling plaatsen zodat u verzekerd bent van een exemplaar uit de eerste zendingen die wij zullen ontvangen van Obris Morgan. 

Benieuwd geworden? Bekijk snel de actuele collectie Obris Morgan Nevon horloges!