Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Breitling horloges met hoge kortingen!

Geplaatst op 1 december 2012 om 17:35 uur

 Het Zwitserse horlogemerk Breitling is wellicht één van de meest bekende horlogemerken ter wereld. Het merk staat symbool voor kwalitatieve horloges met een hoog niveau van afwerking. Hierdoor zijn Breitling horloges populair maar daarnaast ook een goede keus voor diegene die geinteresseerd is in horlogetechniek in combinatie met een sportieve uitstraling.

Breitling horloges bij BensonTrade

Vandaag hebben wij een reeks Breitling horloges gepresenteerd in onze webshop. Deze horloges komen uit de series Super Avenger, Skyracer Raven, Windrider etc etc. Wij hebben slechts enkele stuks per model beschikbaar tegen deze lage prijzen.

Alle Breitling horloges hebben een flinke korting, die kan oplopen tot wel 30% van de officiële retailprijs. Wij leveren de Breitling horloges inclusief 2 jaar garantie, originele horlogebox en handleiding.

Voor deze modellen geldt op = op. Wilt u verzekerd zijn van een schitterend Breitling horloge waarbij u vele honderden euro's bespaard? Dan is dit het moment om snel onze collectie Breitling horloges te bekijken en uw slag te slaan.