Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuwste Junkers horloges

Geplaatst op 16 juli 2017 om 12:00 uur

In Duitsland worden de fraaie Junkers horloges geproduceerd. Hierdoor mag het merk haar horloges "German made" noemen. De horloges van dit merk hebben een Japans Miyota of Zwitsers ETA of Sellita uurwerk. Hierdoor wordt kwaliteit en duurzaamheid gegarandeerd.

 Wat een Junkers horloge extra leuk maakt is de prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast biedt het merk een aantal zeer leuke series die veel mensen aanspreken. Een goed voorbeeld is de Bauhaus collectie die zowel voor heren als dames beschikbaar is. De Junkers Bauhaus horloges kenmerken zich voornamelijk door een slanke kast, minimalistisch karakter qua design en fraaie afwerken op accent niveau. Voor de heren is er keuze uit quartz uurwerken maar ook automatische en mechanische uurwerken. 

Onlangs heeft Junkers diverse nieuwe horloges gepresenteerd voor verschillende series. De Bauhaus collectie heeft er een paar schitterende nieuwe modellen bij gekregen met mechanisch uurwerk uit Zwitserland. Deze modellen hebben een retro design en passen perfect bij een casual of nette kledingstijl. 

Bekijk snel de nieuwste Junkers horloges. Wij hebben de meeste modellen op voorraad en direct leverbaar vanuit ons magazijn.