Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Black Series watchwinders

Geplaatst op 3 juli 2017 om 10:26 uur

De watchwinders van het Nederlandse merk Benson produceert al enige jaren fantastische watchwinders die pure kwaliteit combineren met functionaliteit en design. Daarnaast zijn de prijzen dusdanig gunstig dat er eigenlijk geen ander watchwinder merk is dat kan concurreren met Benson Watchwinders.

Benson Black Series watchwinder witWat krijg je eigenlijk als je een Benson watchwinder koopt? Elke Benson watchwinder is uitgerust met een Japanse motor die vrijwel stil en zeer solide is. Daarnaast heeft Benson met zorg een eigen gearbox ontwikkeld die zorgt voor een optimale opwinding van elk automatisch horloge. 

De moderne Benson Black Series watchwinders vormen de meest luxe collectie van dit Nederlandse merk. Deze watchwinders hebben bijvoorbeeld een touchscreen, power winding, individuele rotorselectie en LED verlichting. Wanneer u op zoek bent naar het beste voor uw automatische horloges is een Benson Black Series watchwinder de meest voor de hand liggende keuze. 

Bent u op zoek naar een goedkopere watchwinder, bijvoorbeeld als beginnende horloge enthousiast, dan biedt Benson diverse modellen onder de 130,00 euro. Deze watchwinders winden elk automatisch horloge op, zijn compact en worden geleverd met één jaar garantie. 

Eigenlijk adviseren wij iedereen met één of meer automatische horloges een watchwinder te gebruiken. Het houdt het uurwerk in beweging, zorgt voor een optimale olieverdeling in het uurwerk en u bewaart uw horloge veilig tegen condens en/of stof.