Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuwe Glycine Combat horloges....binnenkort leverbaar

Geplaatst op 13 maart 2012 om 11:19 uur

 Het Zwitserse horlogemerk Glycine was ook van de partij in Basel op de grootste horlogebeurs ter wereld.

Met een chique stand presenteerde Glycine haar nieuwste modellen. Voor de Nederlandse markt zal de nadruk specifiek gelegd worden op de nieuwste Glycine Combat horloges.

De Combat serie van Glycine is een prachtige serie horloges voor een bescheiden prijs.

Glycine Combat horloges

De sterke punten van de Glycine Combat horloges liggen vooral op het kwalitatieve vlak. Elk Combat model is uitgerust met een kwalitatief sterk Swiss made uurwerk van ETA.

Daarnaast is elk horloge waterdicht en uitgevoerd met het sterke saffierglas zodat krassen vrijwel niet meer mogelijk is. Naast de ultieme duurzaamheid heeft Glycine ook veel werk besteed aan het verbeteren van de designs.

De nieuwe Glycine Combat modellen hebben een eigentijds karakter hetgeen tot uiting komt in de materiaalkeuze. U kunt nu bijvoorbeeld kiezen voor een Combat met PVD of rosé horlogekast.

Nieuwe Glycine Combat modellen gepresenteerd in Basel

Het leuke van de Glycine Combat horloges is dat zij zeer betaalbaar zijn. De prijzen voor een Combat beginnen vanaf 650,00 euro. Hiervoor koopt u een authentiek Zwitsers horloge met een lange historie. Elk Glycine horloge wordt geleverd in een chique horlogebox met handleiding, garantiekaart en 2 jaar garantie.

Binnenkort presenteren wij alle nieuwe Glycine horloges op onze website. Vanaf dat moment zullen alle modellen direct verkrijgbaar zijn. De Glycine Combat horloges zijn zeker een tip!