Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Militaire horloges van Wenger: Zwitserse perfectie

Geplaatst op 13 maart 2012 om 11:05 uur

 Zwitserland is niet alleen bekend vanwege haar chocolade, banken en koebellen. Het land is ook enorm bekend vanwege haar soldaten, die al sinds eeuwen tot de beste strijdkrachten ter wereld horen. Niet alleen de paus maakt gebruik van de Zwitserse Garde maar ook vele landen huurden, enige eeuwen terug, Zwitserse soldaten in om te vechten. Hierin ligt mede de oorsprong van horlogemerken als Wenger en Victorinox. Beide merken zijn bekend vanwege haar zakmessen en reputatie op gebied van kwaliteit.

Wenger horloges bieden pure kwaliteit

De collectie Wenger horloges bestaat uit veelal op militaire leest gestoelde modellen. Hierbij spelen elementen als materialen en kwaliteit een grote rol. De Wenger horloges zijn al jaren bekend vanwege haar sterke kwaliteit en ultieme duurzaamheid. Elk Wenger horloge wordt volledig getest en bevat een Swiss made uurwerk.

Waarom kiest u voor een Wenger horloge?

U kiest voor een Wenger horloge wanneer u een horloge zoekt dat een ideale combinatie biedt tussen kwaliteit en prijs. Doordat Wenger een sterke nadruk legt op kwaliteit en minimaal 2 jaar garantie biedt op elk Wenger horloge hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit. Aan de andere kant is de prijs ook gunstig. Een Wenger horloge is al vanaf 199,00 euro verkrijgbaar en daarvoor krijgt u een schitterend Zwitsers horloge.

Bekijkt u onze Wenger horlogecollectie voor de actuele prijzen en interessante aanbiedingen.