Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuwe Davosa Argonautic en Ternos horloges

Geplaatst op 8 november 2018 om 16:07 uur

Het Duitse horlogemerk Davosa is voor de echte horlogeliefhebber zeer interessant. Het produceert namelijk hele fraaie horloges met Zwitserse uurwerken tegen hele scherpe prijzen. De eigenschappen die een Davosa horloge biedt tref je bij andere merken tegen een veel hoger prijspeil.

Davosa presenteert nu diverse nieuwe modellen binnen de Argonautic en Ternos series. Deze beide series zijn het meest populair binnen de Davosa horlogecollectie. Binnen de Argonautic serie heeft Davosa de nieuwe BG en Bronze series toegevoegd. Deze nieuwe modellen borduren voort op de reguliere Argonautic serie, maar hebben nieuwe elementen in de vorm van design en kleurgebruik.

Davosa Argonautic Bronze horloge

De Davosa Argonautic Bronze horloges zijn behalve zeer sportief ook erg stijlvol. De brons gekleurde horlogekast geeft deze horloges een zeer chique uitstraling. De combinatie van blauw en zwart met brons is zeer fraai. Je kunt kiezen voor een edelstalen of lederen horlogeband, zodat je altijd een comfortabele horlogeband hebt waardoor het horloge lekker om je pols zit.

De andere populaire serie is de Ternos. De Davosa Ternos horloges behoren al jaren tot de topmodellen van het Duitse horlogemerk. De nieuwe modellen vallen onder de Ternos Professional serie die met een Zwitsers uurwerk, waterdichtheid tot 500 meter (!) en ceramische bezel prima eigenschappen hebben.

Een andere toevoeging binnen de Ternos collectie zijn horloges met bronze details in de horlogekast, bezel en horlogeband. Deze kleur geeft de sportieve modellen een heel stijlvol karakter en daardoor prima geschikt om in combinatie met een pak te dragen.

Davosa Ternos Professional horloge

Het leuke aan de Davosa horloges is dat ze zeer betaalbaar zijn. Waar koop je een Zwitsers horloge (Swiss made) met deze eigenschappen voor minder dan 1000,00 euro?

BensonTrade is officieel dealer van Davosa. Wij leveren alle horloges met 2 jaar internationale garantie en gepresenteerd in een luxe horlogebox? Benieuwd geworden naar de fraaie Davosa horloges uit Duitsland? Bekijk snel de nieuwste collectie 2019.