Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

MeisterSinger horloges

Geplaatst op 7 juli 2021 om 14:09 uur

Het Duitse horlogemerk MeisterSinger bestaat nu 20 jaar en is een merk met historie. Het merk werd opgericht door Manfred Brassler, hij had zich als doel gesteld een alternatief te ontwikkelen voor de reguliere polshorloges. Zo ontstond het bijzondere design van een horloge met één enkele wijzer. Dit maakt dat ieder MeisterSinger horloge direct herkenbaar is en dat het merk daarmee een duidelijke handtekening zet bij zijn ontwerpen. Andere kenmerken van de horloges van dit merk zijn  onder andere de hoogstaande techniek, het sterk gewelfde glas en de unieke index. Hiermee is MeisterSinger een bekend horlogemerk geworden dat bovendien een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding biedt. MeisterSinger is wat betreft kwaliteit en techniek vergelijkbaar met grotere horlogemerken, maar dan beter geprijsd. Het is dan misschien een wat kleiner merk maar het heeft hierdoor ook meer aandacht voor kwaliteit en afwerking.

De chique horloges van MeisterSinger hebben door de één wijzer tijdweergave natuurlijk een duidelijke eigen identiteit. Toch weet het merk ook diversiteit te creëren in de collectie. Dit doen zij doordat er met verschillende kleuren en stijlen wordt gewerkt. We zien meer klassieke modellen, maar ook modellen met een meer sportieve uitstraling. Ieder horloge is echter even stijlvol en keurig afgewerkt. Wat daarbij opvalt is onder meer het oog voor detail en de sublieme kwaliteit van de horloges.

Een mooi voorbeeld van een klassiek ogend model uit de collectie van MeisterSinger, is de MeisterSinger Circularis CC908LG. Dit horloge is voorzien van een bijzonder mooie bruine krokodillen lederen horlogeband in combinatie met een klassiek blauw uurwerk. Het uurwerk oogt zeer rustig en ingetogen, mede door de één wijzer weergave. Verder is dit horloge uitgerust met een edelstalen horlogekast met 18 karaat gouden lunette. Het MeisterSinger Circularis CC908LG horloge is voorzien van het MSA01 automatisch uurwerk met een gangreserve van maar liefst 120 uur. Het horloge is verder tot 50 meter waterdicht en heeft een datumaanduiding. Dit horloge sluit met een vouwsluiting.

Een tweede fraai model uit de collectie is de MeisterSinger Circularis CC303. Ook dit horloge heeft een klassieke en traditionele insteek. Het horloge is voorzien van een donkerbruine band gemaakt van krokodillenleder. Het uurwerk is beige van kleur en de wijzer en cijfers zijn weergegeven in blauw, wat een mooie, stijlvolle combinatie is. De horlogekast is vervaardigd uit edelstaal. Het horloge is voorzien van het mechanische MSH01 uurwerk heeft een 120 uur gangreserve. Dit horloge is voorzien van sterk saffierglas, wat ervoor zorgt dat krasjes niet snel zichtbaar zullen zijn. Dit horloge is tot 50 meter waterdicht en voorzien van een vouwsluiting.

Een ander mooi model uit de collectie van MeisterSinger is de MeisterSinger Salthora Meta X SAMX902GR. Dit horloge heeft weer een geheel andere uitstraling dan het vorige genoemde model. Dit horloge heeft een meer sportief en wat stoerder design. Hij is uitgevoerd in de kleur zwart, dit geldt zowel voor de horlogeband als het uurwerk. Zowel op het uurwerk als op de horlogeband zijn groene accenten verwerkt, voor een speels effect. Dit horloge is voorzien van een automatisch Sellita SW200-1 uurwerk welke een 38 uur gangreserve heeft. Dit horloge is voorzien van extra functionaliteiten, namelijk een draaibare bezel en lichtgevende indicators. Het horloge is tot maar liefst 200 meter waterdicht en sluit met een doornsluiting.

Het laatste horloge dat we graag willen benoemen is de MeisterSinger Scrypto Unitas AM505. Dit horloge heeft wederom een wat minimalistische uitstraling wat een rustig ogend beeld geeft. De horlogeband is gemaakt van zwart leder, de horlogekast van edelstaal. Ook het uurwerk is zwart van  kleur en voorzien van zilveren small seconds. Dit horloge is daarnaast uitgerust met een mechanisch uurwerk (opwinding) van Unitas. Dit uurwerk heeft een 42 uur gangreserve. Dit horloge is verder tot 30 meter waterdicht en is voorzien van een secondewijzer en een vouwsluiting. Door de ingetogen uitstraling van dit horloge is het passend bij veel verschillende soorten outfits.

Met de bovenstaande voorbeelden hebben we het diverse karakter van de collectie van MeisterSinger proberen weer te geven. Dit is natuurlijk slechts een greep uit de collectie, maar er wordt wel mooi zichtbaar dat MeisterSinger zowel klassieke als moderne en sportieve modellen te bieden heeft. Met een horloge van dit merk draag je een uniek stuk om je pols, de één wijzer weergave maakt samen met de bijzondere designs dat elk MeisterSinger horloge een echte eyecatcher is.

Wanneer je bij ons een horloge van MeisterSinger bestelt ontvang je deze thuis met twee jaar garantie en een duidelijke handleiding. Het horloge is verpakt in een luxe officiële box. Op dit moment hebben wij van verschillende modellen van MeisterSinger enkele stuks op voorraad met aantrekkelijke kortingen. Dit is dan ook een mooie kans om een horloge aan te schaffen van een zeer uniek en bijzonder merk, dat een uitermate hoge kwaliteit weet te leveren, tegen een extra scherpe prijs. Neem dus nu een kijkje in onze webshop en kies voor jouw favoriete model!