Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Meccaniche Veneziane horloges | Stijlvol en Swiss made

Geplaatst op 1 mei 2019 om 08:49 uur

De horloges van Meccaniche Veneziane zijn met een combinatie van Italiaans design en Zwitserse kwaliteit een absolute aanrader. Weinig andere horlogemerken hebben in zo’n korte tijd zoveel indruk gemaakt. De horloges worden steeds populairder en in Nederland zijn er al diverse artikelen over het Italiaanse merk geschreven.

De Meccaniche Veneziane horloges zijn met uiterste precisie geassembleerd en afgewerkt. In de verschillende ontwerpen ziet u duidelijk de traditionele Venetiaanse horlogetraditie terug, waarmee de horloges een stukje nostalgie met zich meebrengen. Ondanks de traditionele uitstraling van de horloges, zijn ze zeker van deze tijd. Het zijn trendy horloges met goede eigenschappen en moderne techniek. De hoge kwaliteit, het vakmanschap en de goede naam van het merk ziet u niet direct terug in de prijs. De horloges zijn namelijk zeer betaalbaar.

Meccaniche Veneziane Redentore horloge

De horloges van Meccaniche Veneziane zijn voorzien van Swiss made automatische uurwerken en prachtige horlogebanden van zacht vintage leder. Niet alleen de horloges zelf zijn vervaardigd met zeer fraaie materialen, zelfs aan de prachtige houten horlogebox waar het horloge in geleverd wordt is erg veel aandacht besteed. Deze unieke horlogeboxen worden gemaakt door een ambachtelijk houtbewerkingsbedrijf in Friuli en fungeren als de kers op de taart bij de aanschaf van een Meccaniche Veneziane horloge.

Meccaniche Veneziane wist met de nieuwe collectie Meccaniche Veneziane Nereide GMT een ware Kickstarter hit te realiseren. Binnen 30 seconden was het benodigde bedrag binnen. In de drie uur daarna wist men nog eens 300.000 euro binnen te halen. Dit maakt nog maar eens duidelijk hoe populair Meccaniche Veneziane is geworden binnen de Italiaanse horlogerie, maar vooral onder internationale horlogeliefhebbers. Wanneer u op zoek bent naar een kwalitatief automatisch horloge bent u bij Meccaniche Veneziane aan het juiste adres!

BensonTrade is officieel dealer van Meccaniche Veneziane. Elk horloge wordt geleverd met 2 jaar garantie, handgemaakte houten horlogebox en handleiding.