Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Epos horloges nieuw in onze collectie

Geplaatst op 1 mei 2019 om 16:41 uur

Binnenkort presenteren wij het Zwitserse horlogemerk Epos in onze horlogecollectie. Dit prachtige authentieke horlogemerk vervaardigt schitterende horloges naar Zwitserse horlogetraditie. Dit betekent een Swiss made uurwerk en hoge kwaliteit van onderdelen en afwerking. De Epos horloges worden door vaktechnici met jarenlange ervaring vervaardigd.

Epos Sportive horloge

De geschiedenis van Epos gaat terug naar 1925. Sindsdien is Epos een bekend horlogemerk dat vanwege haar innovatie, prachtige designs en klassieke uitstraling veel horlogeliefhebbers aanspreekt. Begin jaren 80 kwam de Zwitserse horlogeindustrie vrijwel tot stilstand door de intrede van quartz uurwerken. Epos wist echter als merk te overleven en zelfs uit te breiden. De Epos horloges met automatische uurwerken werden verbeterd om de concurrentie aan te gaan. Uiteindelijk is pure horlogetechniek in de vorm van een automatisch of mechanisch uurwerk nog steeds de meest gewilde vorm van een horloge. 

Epos horloges zijn opgedeeld in diverse series, zoals "Epos Sportive", "Epos Originale", "Epos Sophistiquee", "Epos Emotion" en "Epos Oeuvre D'art". Binnen deze series vinden we prachtige horloges die beginnen bij 800 euro en oplopen tot 1250 euro. Een prijsklasse die zeer gunstig is gezien de hoge kwaliteit, Zwitserse uurwerken en uitstraling van de Epos horloges. Immers, vergelijkbare horlogemerken rekenen vele honderden euro meer voor horloges met eenzelfde techniek. 

Als officieel Epos dealer zullen wij een ruime collectie Epos horloges op voorraad hebben. Andere Epos horloges kunnen wij bestellen waarbij altijd een levertijd zal zijn. Elk Epos horloge zal door ons geleverd worden met minimaal 2 jaar garantie, luxe horlogebox en handleiding. Ook voor aftersales zijn wij uw partner, bijvoorbeeld voor onderdelen zoals horlogebanden, horlogesluitingen maar ook reparaties. 

Wij verwachten Epos binnen 1-2 maanden te kunnen presenteren als nieuw horlogemerk in onze collectie. Houdt u onze website goed in de gaten. Bij elk Epos horloge bieden wij de eerste maand een gratis horlogebox als cadeau.