Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Meccaniche Veneziane horloge uitverkoop

Geplaatst op 28 augustus 2021 om 14:09 uur

Er zijn horlogemerken die de liefde voor het ambacht van de horlogemaker duidelijk overbrengen. Het Italiaanse Meccaniche Veneziane is een voorbeeld van zo’n bijzonder horlogemerk. Dat is ook niet zo gek aangezien het merk is ontstaan door de passie van twee broers voor de werking van de klok. Daaruit vloeide de oprichting van hun eigen horlogemerk voort. Meccaniche Veneziane is een jong horlogemerk maar heeft desalniettemin veel te bieden op zowel het gebied van uitstraling als met het oog op het technisch aspect.

Meccaniche Veneziane horloge

De Meccaniche Veneziane horloges zijn stijlvol en sportief. De populaire Nereide modellen doen nog het meeste denken aan de horloges van Rolex. De kwaliteit van de horloges van Meccaniche Veneziane is uitstekend te noemen, toch weet dit merk de horloges betaalbaar te houden waardoor vele liefhebbers het merk extra interessant zullen vinden. Meccaniche Veneziane maakte voorheen voor de productie van hun horloges enkel gebruik van de welbekende hoge kwaliteit Swiss made uurwerken. Tegenwoordig biedt het merk ook horloges aan met kwalitatieve Seiko uurwerken uit Japan, hiermee beïnvloedt het merk de prijs nog eens in positieve zin.

De collectie van Meccaniche Veneziane bestaat uit verschillende series horloges, waarvan onder andere de Meccaniche Veneziane Nereide en Redentore modellen zeer populair zijn. De uitstraling van de horloges is stijlvol en straalt Italiaanse klasse uit. Met de sportieve en moderne designs zal Meccaniche Veneziane menig liefhebber weten aan te spreken. Een Italiaans design om je pols zoals een Meccaniche Veneziane Nereide GMT horloge zal zeker de aandacht weten te trekken. De Swiss made Nereide GMT horlogeserie bestaat uit modellen met een prachtige lederen band in bijzonder mooie kleuren, waarbij het stiksel vaak in een contrasterende kleur is uitgevoerd. Het soepele leder voor deze horlogebanden is afkomstig uit Veneto en Toscane. Voor het vervaardigen van deze horlogebanden zet men de expertise in van lokale ambachtslieden, waarmee ieder horloge is voorzien van een topkwaliteit vintage horlogeband. Je kan ook kiezen voor een edelstalen band die extra sterk is en comfortabel om je pols zit.

Wat betreft materialen kiest Meccaniche Veneziane voor enkel hoogwaardige materialen. Daaronder valt natuurlijk het zojuist benoemde leder, maar daarnaast maakt Meccaniche Veneziane onder andere ook gebruik van edelstaal en extreem sterk saffierglas. De horloges uit de Swiss made Meccaniche Veneziane Nereide GMT serie zijn tot maar liefst 200 meter waterdicht. Verder bieden deze horloges een indrukwekkende lijst met extra functionaliteiten. Zo zien we horloges met een secondewijzer, datumaanduiding en lichtgevende indicatoren. Maar dat is zeker nog niet alles, ook een verschroefde kroon, draaibare bezel en natuurlijk de GMT functie komen voorbij. Ook het Superluminova dat licht geeft in het donker biedt zeker een duidelijke meerwaarde.

Met een Meccaniche Veneziane Nereide GMT horloge, kies je absoluut voor topkwaliteit. Deze horloges bieden jou als liefhebber alles wat je maar kunt wensen en het merk staat voor sublieme kwaliteit. Na productie worden de horloges dan ook nog eens uitgebreid getest en nagekeken voor ze goedgekeurd worden. De Nereide modellen met Zwitserse uurwerken bieden bovendien de welbekende Zwitserse kwaliteit, die natuurlijk ongeëvenaard is gebleken. Meccaniche Veneziane staat als merk altijd al voor betaalbare kwaliteit. Toch heb je nu de mogelijkheid de Swiss made Meccaniche Veneziane Nereide GMT horloges aan te schaffen tegen een extra aantrekkelijke prijs. Dit is namelijk de laatste serie met Swiss made uurwerken en deze zijn nu bij ons afgeprijsd. Dit is dus een uitgelezen kans om een horloge van dit kaliber en deze kwaliteit voor een extra scherpe prijs te bemachtigen.

Meccaniche Veneziane gaat voor oog voor detail en heeft de handen van de vakman dan ook niet alleen voor de horloges zelf en voor de horlogebanden ingezet. Zelfs de prachtige horlogebox waar Meccaniche Veneziane bekend om staat is een plaatje om te zien. Deze houten horlogeboxen worden gemaakt door een ambachtelijk houtbewerkingsbedrijf in Friuli en zijn op zichzelf al een waar kunstwerkje. Kortom, met een horloge van Meccaniche Veneziane geef je je zelf een prachtig cadeau, waar je jarenlang plezier van zult hebben en zeker vele complimentjes over zult ontvangen!

Naast de bijzonder mooie Meccaniche Veneziane Nereide GMT modellen, bieden wij als officieel dealer van Meccaniche Veneziane nog vele andere mooie horloges van dit Italiaanse merk aan. Bijvoorbeeld nog verschillende andere Nereide modellen, maar ook bijvoorbeeld de Redentore serie van Meccaniche Veneziane is bij ons goed vertegenwoordigd. Het is dan ook zeker de moeite waard de collectie eens nader te bekijken, zeker wanneer je houdt van een horloge dat stijlvol is en een sportieve touch heeft.

Wij verkopen de gehele collectie van Meccaniche Veneziane uit. Dit betekent dat elk horloge met een leuke korting te koop is, zolang de voorraad strekt.

Wanneer je besluit een Swiss made Meccaniche Veneziane Nereide GMT horloge bij ons te bestellen ontvang je dus niet alleen een horloge van topkwaliteit, maar ook een mooie korting en als kers op de taart een prachtige houten horlogebox. Daarnaast wordt het horloge uiteraard geleverd met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding in de vorm van een boekje. Kies dus nu voor jouw favoriete Meccaniche Veneziane horloge en bestel deze eenvoudig en snel in onze webshop!