Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Maurice Lacroix Roger Federer MP6128 horloge

Geplaatst op 21 mei 2019 om 07:55 uur

Het Zwitserse horlogemerk Maurice Lacroix behoort tot het neusje van de zalm binnen de horlogerie. Dit komt niet alleen tot uiting door de hoogstaande kwaliteit en innovatieve techniek, maar ook in de sublieme afwerking en de fraaie historie die het merk biedt. Een horloge van Maurice Lacroix is duurzaam en betrouwbaar en wordt dan ook doorgegeven van generatie op generatie, met recht een echt familiestuk. De horloges van Maurice Lacroix worden al meer dan 40 jaar vervaardigd in Saigneleger, door uiterst bekwame horlogetechnici.

Maurice Lacroix Roger Federer MP6128

BensonTrade biedt een uniek stuk aan voor de echte horlogeverzamelaar en liefhebber. Dit horloge is een gelimiteerd Maurice Lacroix horloge en wereldwijd niet meer nieuw verkrijgbaar; het Maurice Lacroix Roger Federer MP6128 horloge. Enkel in onze webshop heeft u nog de mogelijkheid dit exceptionele horloge te bemachtigen. Dit horloge is dan ook zeer bijzonder. Het horloge is voorzien van een Swiss made uurwerk en een prachtige gouden horlogekast. Het horloge dankt de naam aan de wereldberoemde tennisser Roger Federer, deze Zwitser wordt gezien als de beste speler ter wereld.

Aangezien dit horloge gelimiteerd is, een gouden horlogekast heeft en Roger Federer helaas binnen niet al te lange tijd zal stoppen met tennis, is het ook een goede investering. Immers, wanneer Roger Federer stopt met tennissen zal de waarde van dit horloge flink toenemen.

Het Maurice Lacroix Roger Federer MP6128 horloge is geheel nieuw en wordt geleverd in de originele horlogebox met handleiding en 2 jaar internationale garantie. Bent u als tennisfan of investeerder op zoek naar een prachtig horloge dat zijn waarde zal behouden of aannemelijker, waarvan de waarde flink zal stijgen? Dan is dit speciale Swiss made horloge een aanrader voor u.