Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Bernard Favre watchwinders | Swiss made

Geplaatst op 20 mei 2019 om 10:57 uur

Het merk Bernard Favre staat bekend om haar prachtige handgemaakte watchwinders met een bijzondere en exceptionele uitstraling. De Bernard Favre watchwinders hebben namelijk een uniek draaisysteem, het zogenaamde ‘planet winding system’. Door middel van deze beweging worden de horloges door de watchwinders van de benodigde energie voorzien. De drie-dimensionele watchwinders draaien om hun eigen as, als ware het een planeet. Deze Bernard Favre Planet watchwinders zijn voorzien van een hoogstaande techniek en zeer exclusief. Elke horlogeliefhebber zal gefascineerd zijn wanneer zijn horloge wordt opgewonden, aangezien dit een prachtig en bijzonder gezicht is. Door de glazen stolp die over de watchwinder geplaatst kan worden, blijft het geheel goed zichtbaar en is het horloge toch beschermt tegen vuil en stof.

Bernard Favre watchwinders

De watchwinders van Bernard Favre zijn Swiss made en daarmee van zeer hoge kwaliteit. Ze zijn daarnaast verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen, zodat er bij elke verzameling een perfect passende watchwinder te vinden is qua stijl. Opvallend bij de verschillende designs is onder meer het oog voor detail en de gedetailleerde afwerking. Het is daarnaast mogelijk de watchwinder te gebruiken met zowel adapter als met een batterij, wat het gemakkelijk maakt de watchwinder mee te nemen op reis. De watchwinders hebben veel verschillende functionaliteiten, USB aansluiting en verschillende programma’s.

Kortom, de Bernard Favre Planet watchwinders bieden alle luxe en functionaliteit om elk automatisch horloge probleemloos van energie te voorzien. Perfectie en een prachtige afwerking typeren deze watchwinders het best.

Wij zijn officieel dealer van Bernard Favre en garanderen derhalve de echtheid maar ook bieden wij 2 jaar internationale garantie en snelle levering.