Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Laco Memmingen horloge

Geplaatst op 26 januari 2021 om 14:20 uur

Met het Duitse horlogemerk Laco, hebben we het over een horlogemerk dat al bijna 100 jaar bestaat. Dit betekent automatisch dat Laco een lange geschiedenis heeft. In de jaren ’40 bleek het vertrouwen in Laco al heel groot te zijn, toen zij als één van de weinige bedrijven toestemming hadden om pilotenhorloges te produceren voor de Duitse luchtmacht. Met de kwaliteit van de horloges van Laco zit het dus wel goed. Zij zijn met name bekend geworden door de pilotenhorloges die zij met de grootste zorg vervaardigen. Met de horloges die veelal een retro uitstraling hebben, weet Laco een vleugje nostalgie met zich mee te dragen.

Laco Memmingen horloge

In de verschillende modellen van de Laco horloges, zien we veelal de passie en het gevoel voor traditie terugkomen. Daar is het succes van Laco immers uit voortgekomen. Zelfs tijdens WOII zette Laco de productie van de horloges voort en wist daarnaast een productietoename te realiseren in deze zware jaren.  Naast het succes dat Laco wist te bewerkstelligen met de bijzondere pilotenhorloges met chronometer, ontwikkelde het merk door de jaren heen ook verschillende moderne designs. Uiteraard stralen ook deze horloges de klasse uit die men van Laco gewend is. Laco weet hierbij een zeer mooie combinatie te maken van een stukje traditie en geschiedenis en aan de andere kant de moderne technologie van tegenwoordig. De mensen bij Laco zitten op dat gebied zeker niet stil, ontwikkeling en innovatie staan dan ook hoog op het prioriteitenlijstje van Laco. Je hebt met een horloge van Laco dan ook zeker een stuk hoogstaande techniek in je handen, oftewel om de pols.

De collectie van Laco bestaat dan ook niet enkel uit kwalitatieve pilotenhorloges. Ook wanneer je op zoek bent naar een modern, stijlvol horloge kun je bij Laco zeer goed terecht. Veel van de horloges uit de collectie zijn overzichtelijk en rustig wat betreft uitstraling. Deze horloges zijn hiermee ook goed te combineren met allerlei verschillende outfits. Wat betreft de horlogebanden biedt Laco  diverse mogelijkheden. Zo zien we modellen met prachtige lederen horlogebanden, maar ook met horlogebanden vervaardigd uit edelstaal en nato. We zien door de gehele collectie de kleuren zwart en wit terugkomen, maar ook sprekende kleuren als blauw en groen zijn vertegenwoordigd.

Wanneer je geïnteresseerd bent in de collectie pilotenhorloges van Laco, willen we graag het Laco Fliegeruhren A 861746 Memmingen horloge bij je onder de aandacht brengen. In dit specifieke horloge heeft Laco alles weten te vangen waar een nostalgisch pilotenhorloge aan zou moeten voldoen. Dit hoogwaardige horloge is voorzien van een mechanisch uurwerk, dat werkt door middel van opwinding. De combinatie van de donkergrijze kast samen met de zwarte wijzerplaat en lichte accenten maken dat dit horloge een stijlvolle en tegelijkertijd wat stoere uitstraling heeft. De prachtige bruin lederen band maakt dit geheel af. Het horloge heeft een minimalistische insteek en een duidelijke afleesbaarheid.

Wat betreft de techniek heeft Laco ook hier weer gekozen voor het beste. Het Laco Fliegeruhren A 861746 Memmingen horloge is uitgerust met een uurwerk van Laco zelf. Dit betekent dat je met dit horloge verzekerd bent van een duurzaam, betrouwbaar en degelijk product waar je gedurende langere tijd plezier aan zult beleven. Uiteraard is dit horloge verder ook vervaardigd uit enkel hoogwaardige materialen, zoals saffierglas en edelstaal. Het horloge heeft bovendien ook nog enige extra’s te bieden, zoals Superluminova C3 en blauwe wijzers. Daarnaast is het horloge voorzien van lichtgevende indicatoren en een secondewijzer. Dit bijzondere horloge sluit middels een doornsluiting en is tot 50 meter waterdicht.

 

Laco horloges staan erom bekend hoge kwaliteit te leveren tegen een schappelijke prijs. De prijs-/kwaliteitverhouding is normaliter dus al erg goed. Toch is het op het moment nog voordeliger om te kiezen voor het Laco Fliegeruhren A 861746 Memmingen horloge. Voor dit specifieke horloge hebben wij namelijk een leuke aanbieding lopen. Zo kun je tegen een extra scherpe prijs een prachtig Laco horloge om je pols dragen. En niet zomaar één!

Draag dit horloge bij een mooi pak, of een casual outfit en je hebt een mooie passende look! Een pilotenhorloge is tijdloos en kun je daarmee oneindig combineren. Zeker door het ingetogen karakter van dit horloge, is het goed mogelijk het horloge te dragen bij verschillende kledingstijlen. Het horloge is dan ook geschikt voor mensen met een uiteenlopende persoonlijke smaak en zal daarmee een breed publiek weten aan te spreken.

Een horloge van Laco brengt je terug naar de tijd van weggeweest. In deze moderne tijden is een stukje nostalgie vaak welkom. Dit verklaart de liefde en passie van veel horlogeliefhebbers die kiezen voor een merk met historie en een mooi verhaal. Met welk horloge van Laco dan ook zul je dit gevoel zelf ook kunnen ervaren. Dus grijp nu je kans en kies voor deze mooie aanbieding, je zult er vast en zeker geen spijt van krijgen!