Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Laco horloges | Made in Germany

Geplaatst op 26 mei 2019 om 13:22 uur

Bijna een eeuw geleden startte het Duitse horlogemerk Laco met de productie van horloges. Met name met de productie van pilotenhorloges wist Laco een goede naam op te bouwen. Zelfs de Duitse luchtmacht vertrouwde indertijd op de goede en betrouwbare kwaliteit van de horloges van Laco. Zij was één van de weinige merken die het privilege hadden horloges te mogen maken voor het Duitse leger. Tijdens WOII wisten zij een productietoename te realiseren, iets wat erg uitzonderlijk was voor die tijd. Laco is dan ook een merk met een bijzondere historie en nostalgische uitstraling. De Laco horloges kenmerken zich door traditionele accenten en vooral door eigenschappen die de pilotenhorloges van weleer ook hadden. Met een Laco horloge draag je een stukje historie om je pols.

Laco horloge

Na het grote succes van de pilotenhorloges met chronometer, wist Laco ook met de productie van  moderne horloges een prominente plaats in te nemen op de horlogemarkt. Op het gebied van ontwikkeling en innovatie heeft het merk dan ook zeker niet stilgezeten en is flink gegroeid de laatste jaren.

De handgemaakte horloges van Laco hebben een goede prijs-/kwaliteitverhouding. Het merk biedt horloges met Zwitserse en Japanse uurwerken, die zeer betrouwbaar zijn en zorgen voor jaren horlogeplezier. De uitstraling van de horloges is stijlvol en een beetje retro, dit geldt voor de pilotenhorloges en zeker ook voor de designs met moderne uitstraling. De ruime collectie bevat horloges in verschillende kleuren en stijlen maar ook kan je kiezen voor een specifiek type horlogeband. Bijvoorbeeld een soepele lederen band of juist een sportieve edelstalen horlogeband. Het merk is daarnaast zeer betaalbaar en richt zich daarmee op een breed publiek. Hierdoor zijn de Laco horloges zeer populair en worden ze gewaardeerd door de echte horlogeliefhebber.

Meer dan 5 jaar is BensonTrade officieel dealer van Laco. Wij verkopen dit Duitse merk met veel plezier vanwege de geboden kwaliteit, gunstige prijzen en goede service. Elk Laco horloge wordt geleverd in een chique horlogebox, met handleiding en 2 jaar garantie.