Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Iron Annie Bauhaus 5018-4 horloge

Geplaatst op 28 mei 2019 om 13:59 uur

Het Duitse horlogemerk Iron Annie horloges is vernoemd naar het legendarische vliegtuig JU52 met kenteken D-AQUI. Dit vliegtuig werd door de Amerikanen uit bewondering Iron Annie genoemd. De horloges van het merk zijn klassiek en traditioneel in uitstraling, echter de techniek achter dit merk is zeer innovatief en modern. Het merk gebruikt enkel hoogwaardige uurwerken van ETA, Ronda en Miyota. Daarnaast zijn de horloges van Iron Annie zeer betaalbaar. Deze combinatie maakt dit relatief nieuwe merk zeer interessant. Iron Annie horloges komen uit dezelfde fabriek als Junkers en Zeppelin, beide merken die al decennia lang op de markt zijn. Wij hebben dus zeer hoge verwachtingen van Iron Annie.

Iron Annie Bauhaus 5018-4

De collectie van de Iron Annie horloges kent onder andere de Bauhaus serie. De horloges geïnspireerd op deze expressionistische en moderne stroming zijn eenvoudig en ingetogen. Het Iron Annie Bauhaus 5018-4 horloge is hier een mooi voorbeeld van. Dit horloge is een Bauhaus ontwerp in klassiek design en is voorzien van een Swiss made automatisch uurwerk van ETA, namelijk het Valjoux 7750 uurwerk. Een wereldberoemd en zeer gewaardeerd uurwerk dat enkel door de beste horlogemerken wordt gebruikt. Het Iron Annie Bauhaus 5018-4 horloge heeft daarnaast een doorkijkbodem met zicht op het uurwerk, een dunne edelstalen horlogekast en saffierglas. De wijzerplaat van dit horloge is zilverkleurig, terwijl het horloge ook verkrijgbaar is met een zwarte wijzerplaat (Iron Annie Bauhaus 5018-2) en zwart lederen band. Naar wens zijn beide horloges ook te voorzien van een edelstalen Milanese band. Dit geeft het horloge een meer retro look.

Elk Iron Annie Bauhaus 5018-4 horloge wordt geleverd met 2 jaar garantie. Het horloge wordt verpakt in een fraaie horlogedoos met handleiding. Als officieel dealer van Iron Annie horloges hebben de gehele Nederlandse collectie op voorraad. Binnen Nederland verzenden wij gratis. Buiten Nederland bieden we lage verzendkosten via PostNL en Fedex.