Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Ingersoll horloges bij BensonTrade | Uitverkoop!

Geplaatst op 30 maart 2021 om 14:31 uur

Een horlogemerk met een historie en een verhaal zal altijd de interesse blijven wekken. Er is tenslotte niets leukers dan een bijzonder verhaal kunnen vertellen wanneer je een complimentje krijgt over je horloge. Wanneer we het hebben over een horlogemerk dat zijn sporen door de jaren heen heeft weten te verdienen, dan hebben we het over het Amerikaanse merk Ingersoll. Ingersoll werd opgericht door de broers Charles en Robert Ingersoll en werd in 1892 erg bekend doordat zij op de markt kwamen met het zogenaamde ‘dollar watch’. Dit betrof een geautomatiseerde productielijn en het horloge werd in de markt gezet voor één dollar, wat destijds een dagloon betrof. Ingersoll horloges wonnen door de jaren heen populariteit, mede door de samenwerking met bekende namen als Henry Ford en Disney.

Ingersoll horloges zijn inmiddels wereldberoemd en staat tegenwoordig nog steeds bekend om de goede prijs-/kwaliteitverhouding. De visie die de gebroeders Ingersoll bij oprichting voor ogen hadden, is dan ook nog steeds met dit merk verweven. Ingersoll staat voor goede, kwalitatieve horloges voor een aantrekkelijke prijs. Wanneer je een blik werpt op de horloges van Ingersoll, zal je opvallen dat de horloges duurder ogen dan ze daadwerkelijk zijn. Met een Ingersoll horloge haal je dus betaalbare kwaliteit met een stijlvolle look in huis.

Ingersoll IN3105BBKO Chinook horloge

In de collectie van Ingersoll zien we diverse designs voorbijkomen. De betaalbare horloges zijn voorzien van betrouwbare automatische uurwerken. De collectie van Ingersoll bestaat uit verschillende series, van zowel dames- als herenhorloges. Wat met name opvalt in deze collectie, is dat de uitstraling van de horloges over het algemeen klassiek en tegelijkertijd creatief te noemen is. Er is voor de horloges gebruik gemaakt van onder andere verschillende soorten leer, edelstaal en sterk glas. Dit geeft elk horloge stuk voor stuk een chique uitstraling.

We zullen in dit artikel een aantal modellen uit de Ingersoll collectie nader toelichten. Te beginnen met het Ingersoll IN3900 RG Apache horloge. Dit model is een heren horloge met een bruin lederen band. Dit horloge heeft een witte wijzerplaat met rosé en blauwe accenten. Het horloge is uitgerust met verschillende extra functionaliteiten. We hebben het dan over lichtgevende indicatoren, datumaanduiding, secondewijzer en een mooie chronograaf functie. Bijzonder bovendien zijn de 20 edelstenen die in het uurwerk zijn verwerkt.

Het volgende model is het Ingersoll IN3105 BBKO Chinook horloge. Dit horloge is zwart van kleur en heeft een lederen horlogeband met gele stiksels. Ook op de zwarte wijzerplaat komen de gele accenten terug. De horlogekast is uitgevoerd in edelstaal PVD en daarmee zeer sterk en duurzaam. Dit horloge is voorzien van een secondewijzer en is tot 50 meter waterdicht. Dit horloge heeft een wat meer robuuste uitstraling.

Het derde horloge dat we in de spotlight zetten is een dameshorloge. We hebben het dan over het Ingersoll IN 7210 PU Tulalip horloge. Dit horloge is een echte eyecatcher om de pols. Zowel de lederen horlogeband als het uurwerk zijn uitgevoerd in een sprekende kleur paars. Met de 40 edelstenen die verwerkt zijn in het uurwerk heeft dit horloge een zeer luxe uitstraling. Dit elegante dameshorloge is voorzien van een glazen bodem, lichtgevende indicatoren en een secondewijzer. Dit horloge is tot 30 meter waterdicht.

Het volgende horloge dat absoluut in dit rijtje thuishoort is het Ingersoll IN1211 SL Corondo horloge. Dit bijzondere horloge is uitgerust met de maanfase, wat de echte liefhebber zeker zal kunnen waarderen. Dat is echter nog niet alles. Dit horloge heeft namelijk ook nog diverse andere extra functionaliteiten, namelijk een secondewijzer, lichtgevende indicatoren, datumaanduiding, een glazen bodem en een chronograaf functie. De zwart lederen horlogeband en edelstalen horlogekast maken het plaatje compleet.

Het laatste horloge dat we benoemen is het Ingersoll IN1816 BK Arkansas horloge. Dit horloge heeft een zwart lederen band en een eveneens zwart uurwerk met witte en rode accenten. Ook in de stiksels van de horlogeband komen de rode accenten terug. Dit maakt dit een sportief horloge. Wat betreft de functionaliteiten biedt dit horloge datumaanduiding, secondewijzer, lichtgevende indicatoren en een mooie chronograaf functie.

Al met al een mooie opsomming van bijzondere modellen uit de Ingersoll collectie. Wat betreft stijl, uitstraling en kleurgebruik is het merk door de diversiteit mensen met verschillende persoonlijke smaken te bedienen. Natuurlijk heeft het merk Ingersoll nog vele andere mooie modellen te bieden dan diegenen die we hierboven genoemd hebben.

Wanneer je geïnteresseerd bent geraakt in dit mooie merk, kijk dan eens in onze collectie Ingersoll horloges. In onze webshop vind je verschillende mooie modellen van Ingersoll, die nu ook nog eens tegen een zeer aantrekkelijke prijs verkrijgbaar zijn. BensonTrade biedt namelijk verschillende modellen van Ingersoll met een mooie korting aan. Wanneer je een Ingersoll horloge bij BensonTrade bestelt, ontvang je deze met 2 jaar garantie in een luxe officiële box. Natuurlijk ontbreekt ook de duidelijke handleiding niet. Neem dus snel een kijkje in de webshop van BensonTrade en grijp je kans! Wij leveren alle modellen die op onze website staan uit voorraad, dus je hebt jouw aankoop snel in huis!