Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Epos Emotion 3390.152.20.20.30 horloge

Geplaatst op 1 februari 2023 om 14:47 uur

Epos horloges interessant omdat het een authentiek Zwitsers merk is dat heel betaalbare horloges produceert van een ontzettend goede kwaliteit. Er zijn vrij weinig merken uit dit Alpenland die naast goede kwaliteit ook een scherpe prijs bieden. Merken als Breitling, Rolex, Omega, IWC en Tag Heuer zijn niet voor iedereen bereikbaar. Epos is een merk dat juist wel bereikbaar is, zonder concessies te doen op gebied van kwaliteit, afwerking en duurzaamheid.

Een horlogemerk met geschiedenis is voor liefhebbers van luxe horloges extra interessant. Er zijn horlogemerken die al vele decennia actief zijn binnen de horlogerie en zodoende een bijzondere historie met zich meedragen. We laten je in dit artikel graag nader kennismaken met het merk Epos.

De imposante geschiedenis van het Zwitserse horlogemerk Epos gaat tot bijna een eeuw terug. De wortels van het merk vinden we in de Vallée de Joux, ook wel bekend als het kloppend hart van de mechanische horlogewereld. Daarop volgden decennia waarin het merk een aantal keer overging op een andere eigenaar. Daarbij bleef de basis van het merk behouden en werd er steeds opnieuw naar ontwikkeling en innovatie op technisch gebied op zoek was. Toen in het begin van de jaren ’80 de populariteit van het mechanisch horloge drastisch afnam door de opkomst van het quartz horloge was Epos één van de merken die bleven vertrouwen op de kracht van het horloge met een authentiek mechanisch uurwerk. Wat volgde waren prachtige collecties mechanische horloges die behoorden tot de absolute top.

Epos ziet het ontwikkelen en vervaardigen van automatische en mechanische horloges als een kunstvorm. Het devies van het merk is dan ook ‘the artistry of watchmaking’. Dat is niet voor niets. De horloges van het merk worden tot in het kleinste detail perfect afgewerkt, met een passie die alleen de echte horlogemaker bezit. Het Swiss made horloge heeft door de jaren heen een uiterst goede reputatie opgebouwd, waarbij Zwitserse horloges moeten voldoen aan de strengste voorwaarden. Epos ziet het als zijn missie een bewaker te zijn van de uitmuntende kwaliteit van het Zwitserse horloge. Aan ieder onderdeel van de Epos horloges, wordt de grootst mogelijke zorg besteed. Een groot deel van het vervaardigen van deze horloges gebeurt met de hand van de vakman. De uurwerken waar Epos gebruik van maakt zijn van Zwitserse origine en van de welbekende merken ETA en Sellita. Een uurwerk van dit kaliber zorgt altijd voor een uiterst betrouwbare en solide basis. De uurwerken worden tot in de uiterste precisie afgewerkt met blauwe schroeven en Côtes de Genève. Hiermee straalt ieder horloge van Epos pure luxe uit.

Binnen de collectie van Epos kun je terecht voor horloges met zowel een klassieke- als meer stoere- of sportieve uitstraling. Bovendien biedt het merk een zeer goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Dit betekent dat je een horloge van topkwaliteit kunt aanschaffen tegen een aantrekkelijke prijs. Dit maakt Epos toegankelijk voor een breed publiek. We vertellen je in dit artikel graag meer over een bijzonder design afkomstig uit de collectie van Epos. We hebben het dan over de Epos Emotion 3390.152.20.20.30. Met dit horloge weet Epos het klassieke met het stoere te combineren. De edelstalen horlogeband geeft het horloge een meer stoere en robuuste uitstraling, waar de klassiek ogende wijzerplaat deze combinatie compleet maakt. De wijzerplaat is wit van kleur met klassiek blauwe accenten. De horlogekast is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 9mm en een doorsnede van 41mm.Dit horloge sluit met een vouwsluiting, wat ervoor zorgt dat je deze niet snel zult verliezen. Bovendien benadrukt deze sluiting het luxe karakter van het horloge. Epos heeft voor dit horloge gekozen voor het gebruik van saffierglas. Dit is een glassoort die bekend staat als extreem sterk, waardoor er niet snel krasjes op zichtbaar zullen zijn.

Epos Emotion 3390.152.20.20.30

Het hart van de Epos Emotion 3390.152.20.20.30 wordt gevormd door een automatisch uurwerk van het merk ETA (ETA 2892). Door de doorzichtige bodem is het uurwerk zichtbaar, wat voor de echte liefhebber een enorm pluspunt zal zijn. Verder beschik je met dit horloge over een datumaanduiding en een secondewijzer. Tot slot is dit model tot 50 meter waterdicht. Met de ETA 2892 kies je voor een traditioneel horloge, die passend is bij verschillende kledingstijlen. Bij zowel een zakelijke als een meer casual outfit is dit design een uiterst passend en stijlvol accessoire. Bovendien ben je met dit horloge altijd bij de tijd, door het betrouwbare Swiss made uurwerk weet je zeker dat je altijd op je horloge zult kunnen rekenen. Een kwalitatief horloge als dat van Epos, koop je bij voorkeur altijd bij een officieel dealer. Je weet dan zeker dat je kunt rekenen op de beste service en dat je een authentiek Epos horloge ontvangt. Wij zijn officieel dealer van Epos en we zijn hier trots op!

BensonTrade is officieel dealer van Epos horloges. Wanneer je ervoor kiest de Epos Emotion 3390.152.20.20.30 of één van de andere exclusieve designs van dit merk bij ons te bestellen, ontvang je deze altijd thuis met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding. Daarnaast ontvang je je nieuwe aanwinst altijd in een luxe officiële box. Wanneer je een horloge van Epos op het oog hebt dat je niet in onze webshop kunt vinden, neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen ieder Epos horloge op aanvraag leveren.