Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Eone Time horloges voor de echte horlogeliefhebber

Geplaatst op 10 november 2020 om 13:38 uur

Wanneer je op zoek bent naar een modern horloge met een apart design dan ben je bij Eone Time horloges aan het goede adres. Dit merk uit de VS produceert hele leuke horloges met een volstrekt eigen design en wijze waarop de tijd wordt weergegeven.

Eone Time Bradley mesh horloge

Eone Time werd opgericht als horlogemerk vanwege de behoefte aan horloges waar ook slechtzienden en blinde mensen de actuele tijd mee kunnen waarnemen. In dit geval door te voelen hoe laat het is. Toch zijn de Eone Time horloges het meest populair onder mensen die het design aansprekend vinden en een modern horloge willen dragen.

Het hart van de Eone Time horloges wordt gevormd door een solide quartz uurwerk. De kast is van titanium en zeer licht van gewicht. Dit verhoogt het draagcomfort. Elk horloge is uitgevoerd met een fraaie horlogeband van canvas of naar wens in edelstaal. De canvas horlogebanden zijn in allerlei kleuren leverbaar. De edelstalen horlogeband is een zogenaamde Milanese band, een band die helemaal uit kleine ringetjes bestaat en een zeer elegante look heeft. Kijk maar eens bij de Eone Time Bradley Mesh modellen.

Een van de meest populaire modellen is de Eone Time Bradley Voyager. Dit horloge heeft een zeer chique uitstraling vanwege de lichtbruine lederen horlogeband. Deze band draagt zeer fijn omdat deze een stevige pasvorm heeft. Ben je op zoek naar een horloge met een zeer moderne en uitgesproken look, dan kan je bij Eone Time terecht voor de modellen in de kleur zwart. Deze horloges zijn volledig zwart dat een zeer stoere look geeft. 

De voordelen van een Eone Time horloge zijn legio. Ze hebben een aantrekkelijk design, zijn lichtgewicht en daardoor prettige te dragen en ze zijn gemaakt van goede materialen. Daarnaast zijn er nog twee grote voordelen. Het eerste is dat het horloge geen glas heeft. Het horlogeglas is één van de eerste onderdelen van een horloge dat last heeft van gebruik en slijtage. Je krijgt dan krasjes of deukjes in het glas. Hiervan heb je bij een Eone Time horloge geen last, het heeft namelijk geen glas. Het tweede belangrijke voordeel is de prijs. Er zijn maar weinig horlogemerken die deze mate van kwaliteit bieden gecombineerd met een uniek design tegen een dergelijke interessante prijs.

Elk Eone Time horloge wordt geleverd in een chique verpakking met handleiding en 2 jaar garantie. Als officieel dealer bieden wij je een ruime collectie horloges vanuit voorraad leverbaar en duidelijke service en garantie. Bekijk snel de actuele collectie Eone Time horloges.