Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Eone Time horloges

Geplaatst op 14 maart 2019 om 16:16 uur

Eone Time is een horlogemerk uit de Verenigde Staten met een zeer bijzondere achtergrond en horlogecollectie. Wat het merk zo speciaal maakt is de manier waarop het ontstaan is, maar vooral ook de speciale horloges die geschikt zijn voor blinden en slechtzienden en tegelijkertijd voor mensen die geen visuele handicap hebben. Hiermee richt Eone Time zich op een ruime doelgroep en voorziet mensen met een visuele handicap van meer vrijheid en privacy. Waar een horloge specifiek voor blinden en slechtzienden normaliter de tijd hardop uitspreekt, waardoor de privacy van de gebruiker aangetast voelt, pakt Eone Time dit op een totaal andere manier aan.

Eone Time Bradley horloge

Het merk is geboren met behulp van een Kickstarter campagne in 2013. Hiermee werd meer dan vijftien keer het bedrag bij elkaar gehaald dan het beoogde doel. Het eerste Eone Time horloge werd op de markt gebracht, de Eone Bradley. Dit horloge werd vernoemd naar legerofficier Brad Snyder. Snyder verloor zijn zicht tijdens een missie, maar wist later tijdens de paralympische spelen als zwemmer verschillende gouden en zilveren medailles binnen te halen.

De oprichter van het Eone Time, Hyungsoo Kim, weet zich goed te verplaatsen in de gevoelens en wensen van blinden en slechtzienden. Aangezien hij mensen met een visuele handicap in zijn vriendenkring heeft, zag hij welke impact een horloge speciaal gericht op de behoeftes van blinden en slechtzienden zou kunnen hebben. Daarbij was het niet alleen belangrijk dat ze de tijd konden raadplegen zonder dat iedereen om hen heen dat meekreeg, maar ook dat het design niet verraadde dat het om een horloge ging dat geschikt is voor visueel gehandicapten. Het werd dus een combinatie van een horloge dat geschikt is voor blinden en slechtzienden en een design van hoog niveau. De exclusieve designs van de Eone Time horloges zijn stijlvol, eenvoudig en modern en daarmee niet alleen praktisch, maar ook in esthetisch opzicht aantrekkelijk. De horloges zijn voorzien van quartz uurwerken en er zijn verschillende kleuren en bandcombinaties mogelijk. Daarnaast zijn de horloges verkrijgbaar voor leuke prijzen!

Alle Eone Time horloges worden geleverd met 2 jaar garantie en leuke verpakking! Als officieel dealer van dit leuke horlogemerk hebben wij diverse horloges op voorraad en snel leverbaar.