Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Eone Time horloge, trendy en uniek!

Geplaatst op 14 juli 2020 om 08:23 uur

Wanneer je een liefhebber bent van mooie horloges en je voorkeur uitgaat naar een uniek design en een creatief ontwerp, biedt het horlogemerk Eone Time voor u een mooie en uitgebreide horlogecollectie. Het merk Eone Time is ontstaan uit vriendschap en brengt hiermee niet alleen mooie horloges op de markt, maar ook een mooi en bijzonder verhaal achter deze horloges. Daar de oprichter van Eone Time, Hyungsoo Kim in zijn omgeving te maken had met mensen met een visuele handicap, viel het hem op dat er voor hen geen goed passend alternatief voor deze groep mensen op de markt was. Vanuit daar ontwikkelde hij met visie het horlogemerk Eone Time, dat vandaag de dag nog steeds horloges biedt die zowel voor blinden en slechtzienden als voor mensen zonder visuele handicap passend en geschikt zijn. Belangrijk in deze is ook dat de horloges behalve uitermate functioneel zijn, ook nog eens uitermate stijlvol en modern uitgevoerd zijn. Hierdoor zijn de Eone Time horloges zeer geliefd geworden!

Eone Time Bradley horloge

Eone Time is een merk dat afkomstig is uit de VS. Eone Time bracht hun eerste horloge op de markt met behulp van een Kickstarter campagne. Met deze campagne werd meer dan 15 keer het beoogde bedrag opgehaald in 2013. Dit horloge werd de Eone Time Bradley gedoopt, vernoemd naar de legerofficier Brad Snyder die zijn zicht verloor tijdens een missie. Later wist hij tijdens de Paralympics met zwemmen verschillende zilveren en gouden medailles binnen te slepen. Ontzettend knap en een door deze prestaties is hij een drijfveer en voorbeeld voor andere mensen.

Het originele ontwerp van Eone Time is terug te vinden in elk afzonderlijk design van dit bijzondere merk. Alhoewel dit design in elk model terugkomt, heeft elk Eone Time horloge een eigen identiteit. Dit wordt mede bewerkstelligd door het gebruik van verschillend materialen zoals leder, canvas, aluminium en edelstaal PVD. Het hart van elk Eone Time horloge wordt gevormd door een quartz uurwerk van Swiss made kwaliteit, dat de tijd altijd zeer nauwkeurig weergeeft. De nauwkeurigheid van een quartz horloge in combinatie met een lagere gevoeligheid voor schokken en stoten bieden een groot voordeel boven de automatische en mechanische uurwerken. De Eone Time horloges zijn ondanks de hoge kwaliteit en het unieke design bovendien zeer betaalbaar en hiermee ook bereikbaar voor mensen die een kleiner budget willen uitgeven aan een fraai horloge. De Eone Time horloges zijn bovendien erg licht en dragen daardoor zeer comfortabel.

BensonTrade heeft als officieel dealer een mooie selectie Eone Time horloges voor u in het assortiment opgenomen. Wanneer uw keuze is gevallen op een horloge van Eone Time, bestelt u deze eenvoudig en veilig in de webshop van BensonTrade. U ontvangt het horloge dan in een officiële horlogedoos, samen met de handleiding en uiteraard twee jaar garantie. Binnen Nederland bieden wij gratis verzending aan.