Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Duitse Junkers horloges bij BensonTrade

Geplaatst op 1 april 2016 om 18:42 uur

Tijdens Baselworld waren we te gast bij Junkers, het Duitse horlogemerk waarvan we reeds 8 jaar officieel dealer zijn. Junkers behoort in Duitsland tot één van de grootste horlogemerken qua verkoopaantallen. In Nederland bieden wij een ruime collectie van Junkers horloges aan. Junkers onderscheid zich door Duitse kwaliteit, traditioneel design en een betaalbare prijs. Deze combinatie spreekt veel mensen aan. 

 De Junkers Bauhaus collectie is één van de populairste collecties van het Duitse horlogemerk. Deze lijn horloges kenmerkt zich door minimalistisch design, dunne horlogekasten en veel draagcomfort. De Junkers Bauhaus horloges zijn verkrijgbaar met quartz, automatisch en zelfs mechanische uurwerken. Doordat de Junkers horloges volledig in Duitsland worden geproduceerd wordt er veel aandacht besteed aan kwaliteit en afwerking. Niet alleen aan het horloge wordt veel aandacht besteed, ook de verpakking is zeer fraai. 

Binnenkort zal BensonTrade de allernieuwste Junkers horloges presenteren in haar webshop. Als officieel dealer leveren wij elk Junkers horloge met twee jaar garantie, handleiding en fraaie horlogebox. Als grootste Junkers dealer in Nederland zijn de meeste Junkers horloges zijn vanuit ons magazijn direct leverbaar.