Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Bijzondere Bernard Favre watchwinders uit Zwitserland

Geplaatst op 1 april 2016 om 18:27 uur

Dat veel horlogemerken uit Zwitserland komen is bekend. Dat Zwitserse horloges veelal prima kwaliteit bieden ook. Maar dat Zwitsers ook zeer fraaie watchwinders produceren is minder bekend. De Bernard Favre watchwinders zijn hiervan een goed voorbeeld. De watchwinders van dit Zwitserse merk zijn binnen een korte periode wereldberoemd geworden. Ze worden verkocht in de beste juwelierszaken waar ze een prachtige accessoire vormen met elk hoogstaand automatisch horloge. 

De Bernard Favre watchwinders onderscheiden zich door de bijzondere wijze waarop ze een automatisch horloge opwinden. De Planet watchwinder van Bernard Favre zorgt ervoor dat het horloge volledig om zijn as draait en daardoor van energie wordt voorzien. Doordat de watchwinder een glazen stolp heeft is deze prachtige beweging fraai zichtbaar. 

De Bernard Favre Planet watchwinders zijn momenteel beschikbaar in het zilver, zwart en goud. Binnenkort zullen wij de nieuwste modellen presenteren. Er is dan keuze uit verschillende kleuren glazen stolpen maar ook uit lederen accenten. 

Als officieel dealer van Bernard Favre leveren wij elke Bernard Favre Planet watchwinder inclusief met twee jaar garantie, certificaat en handleiding.