Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De nieuwe Benson Compact watchwinders beschikbaar

Geplaatst op 4 augustus 2018 om 16:05 uur

Onlangs presenteerde het Nederlandse watchwinder merk Benson watchwinders haar nieuwste modellen voor de Compact serie. Deze serie kenmerkt zich door betaalbare watchwinders voor één of twee automatische horloges in een compacte vorm. De nieuwe Benson Compact watchwinders zijn geschikt voor elk automatische horloge aangezien de draairichting en het aantal omwentelingen per dag (TPD: turns per day) instelbaar zijn. Op gebied van design zijn de watchwinders vrij compact en vierkant (model voor één horloge) en rechthoekig (model voor twee horloges) gevormd. De buitenkant is afgewerkt met bijzonder fraai leder in de kleuren zwart, donkerbruin, lichtbruin en blauw.

Benson Compact watchwinder

Deze serie watchwinders van Benson is een prima keus voor de beginnende horlogeliefhebber die een kwalitatief goede watchwinder wenst, die zonder problemen elk horloge opwindt, voor een betaalbare prijs.

De Benson Compact watchwinders worden geleverd met 1 jaar garantie en handleiding. De watchwinders zijn direct vanuit voorraad leverbaar.