Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Bernard Favre watchwinders - wereldtop

Geplaatst op 23 juni 2018 om 19:55 uur

De watchwinders van Bernard Favre behoren tot de allerbeste ter wereld. Niet alleen op gebied van kwaliteit maar vooral op gebied van originaliteit en de wijze waarop elk automatische horloge wordt opgewonden. Wereldwijd hebben de Benard Favre watchwinders op lovende kritieken kunnen rekenen. Op gebied van design en afwerking staan ze tussen de beste watchwinder merken. Veelal zijn deze merken aanzienlijk hoger geprijsd waardoor het ontzettend knap is wat Bernard Favre presteert. 

De Bernard Favre Planet watchwinders kenmerken zich door een unieke wijze van rotatie van het horloge waardoor het uurwerk binnenin het horloge optimaal energie verkrijgt. Het is behalve een prachtig gezicht ook uiterst handig. Het combineert het beste van beide werelden. 

Bernard Favre Planet watchwinders

Elke watchwinder van dit Zwitserse merk wordt met de hand vervaardigd in het atelier van Bernard Favre. Het predicaat Swiss made is van toepassing op elke watchwinder die het atelier verlaat. Dit staat garantie voor absolute kwaliteit en duurzaamheid waardoor de investering in een Bernard Favre watchwinder altijd loont. 

Als officieel dealer van de Bernard Favre watchwinders hebben wij diverse modellen op voorraad en direct leverbaar. Daarnaast garanderen wij originaliteit en service. Elke watchwinder wordt geleverd in een luxe verpakking met handleiding en certificaat. Daarnast verkrijgt u 2 jaar internationale garantie op de watchwinder. 

Wilt u het allerbeste voor uw automatische horloge? Dan is een Bernard Favre Planet watchwinder absoluut een overweging waard.