Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De beste horloges tot 500 euro

Geplaatst op 12 mei 2023 om 18:47 uur

Er zijn allerlei soorten horloges. Niet alleen zijn er veel verschillen qua type uurwerk, materialen en kleuren maar zeker ook qua prijs. Vaak krijgen wij de vraag van klanten welk merk wij ze aanraden. Wij hebben al ruim 18 jaar ervaring op het gebied van horloges en bieden in onze webshop een uitgebreid assortiment hoogwaardige horloges in diverse prijsklassen. Bovendien mogen wij ons officieel dealer noemen van veel bekende horlogemerken. Laten we eens inzoomen op interessante horloges tot 500 euro, omdat dit een prijsklasse is waarin veel aanbod is.

In dit artikel vertellen we je graag meer over de beste horloges tot 500 euro en zullen een aantal modellen uitlichten die bij ons verkrijgbaar zijn. Een goed horloge moet aan verschillende eisen voldoen. De basis van ieder horloge is een betrouwbaar uurwerk. Hierbij is er de keuze uit een quartz-, automatisch- of mechanisch uurwerk. Een quartz uurwerk werkt door middel van een batterij en is over het algemeen goed bestand tegen schokken en stoten. Een automatisch uurwerk haalt zijn energie uit de natuurlijke beweging van de pols, of wanneer het horloge niet gedragen wordt met behulp van een watchwinder. Bij horloges met een automatisch uurwerk, komt het oude ambacht van de horlogemaker het beste naar voren. Dit is waarom vele liefhebbers toch een voorkeur hebben voor een automatisch horloge.

Naast het soort uurwerk is het materiaalgebruik natuurlijk van belang. Het is belangrijk dat een horloge degelijk en duurzaam is. Het speelt daarnaast ook mee of jouw voorkeur ligt bij een mooie lederen horlogeband of een stoere edelstalen horlogeband bijvoorbeeld. Waterdichtheid van een horloge speelt bovendien ook een rol. Bovendien kies je natuurlijk een design dat bij jouw persoonlijke smaak en je garderobe past. Een goede prijs-/kwaliteitverhouding maakt het ene merk net weer even interessanter dan het andere. Er is dus veel om uit te kiezen en veel om rekening mee te houden bij de aanschaf van een goed en stijlvol horloge.

Het eerste horloge dat volgens ons in dit rijtje thuishoort, is de Meccaniche Veneziane Redentore 3 40mm Ref. 1301006. Dit horloge valt op doordat zowel de bijzonder mooie lederen horlogeband als de wijzerplaat zijn uitgevoerd in een sprekende kleur blauw. Dit model is dan ook een echte blikvanger te noemen. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12 mm en een doorsnede van 40mm. Daarnaast is er voor dit horloge gebruik gemaakt van saffierglas. Dit horloge van Meccaniche Veneziane sluit met een doornsluiting en is tot 100 meter waterdicht. Dit model is voorzien van een automatisch uurwerk van het merk Seiko, ook wel bekend als NH35A. Daarnaast beschik je met dit horloge over een datumaanduiding en secondewijzer.

Het tweede model waarmee we je graag kennis laten maken is afkomstig van het merk Elysee. Elysee mag het ‘made in Germany’ label voeren en dat is niet voor niets. Het merk staat bekend vanwege hun technische innovatie en goede prijs-/kwaliteitverhouding. Het horloge dat we uit de collectie van dit merk voor je hebben geselecteerd, is de Elysee Monumentum Automatic 77005. Dit is een horloge met een zeer stijlvolle en klassieke uitstraling. De donkerbruine lederen horlogeband geeft dit horloge een chique karakter. De horlogekast is gemaakt van edelstaal en uitgevoerd in de kleur rosé. Deze heeft daarnaast een dikte van 11 mm en een doorsnede van 41 mm. De wijzerplaat van dit design is wit van kleur en voorzien van rosékleurige accenten. De vouwsluiting benadrukt het luxe karakter van dit horloge. De Elysee Monumentum Automatic 77005 is voorzien van een automatisch uurwerk van het merk Miyota en is tot 50 meter waterdicht. Tot slot beschik je met dit model over een datumaanduiding en secondewijzer.

Het laatste horloge dat we graag bij je onder de aandacht brengen, is er één van het Duitse merk Laco. Laco produceert al bijna een eeuw horloges van topkwaliteit en sinds 1940 ook aansprekende pilotenhorloges. Laco is eveneens een merk met een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding, waardoor je voor een aantrekkelijke prijs al een hoogwaardig en betrouwbaar horloge kunt aanschaffen. De Laco Classics 862077 Mocca 40 is zo’n exclusief horloge uit de collectie van Laco. Dit horloge is voorzien van een donkerbruine lederen horlogeband, die sluit met een doornsluiting. De wijzerplaat is uitgevoerd in dezelfde kleur bruin als de horlogeband, waardoor het geheel mooi in elkaar overvloeit. De horlogekast is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 10mm en een doorsnede van 40mm. Het hart van dit horloge wordt gevormd door een automatisch uurwerk, dat ook wel bekend staat als de Laco 15 movement based on 9015 Miyota. Het horloge is verder voorzien van gehard mineraalglas en tot 50 meter waterdicht. Tenslotte biedt dit model een secondewijzer en een datumaanduiding. Door het minimalistische design en het eenvoudige karakter van dit horloge, is het passend bij zowel een zakelijke outfit als bij een meer casual outfit. Dit maakt het een horloge dat goed dagelijks te dragen is.

Wanneer je één van de genoemde horloges bij ons wenst te bestellen, kun je dit veilig en gemakkelijk doen in onze webshop. Wij zorgen er dan voor dat deze in een luxe officiële box jouw kant op komt. Wij verzenden wereldwijd met DPD, Fedex en PostNL. Waar je dus ook woont en welk horloge jouw voorkeur ook heeft, wij zijn er voor je!