Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Zeppelin horloges, traditionele topkwaliteit

Geplaatst op 19 mei 2023 om 08:15 uur

Ben jij al een tijdje op zoek naar een leuk nieuw horloge? Wat moet je kiezen met zoveel keuze uit horlogemerken, stijlen en kleuren? Als je een tijdloos horloge, in de zin van design en uitstraling, wilt kopen dan ben je bij Zeppelin aan het goede adres. Dit merk produceert horloges die je over vele jaren nog steeds kan dragen zonder dat deze uit de mode zijn.

Er zijn verschillende horlogemerken die onder meer opvallen door hun uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding. Het merk Zeppelin is hiervan een zeer mooi voorbeeld. Zeppelin combineert hoge kwaliteit en verfijnde techniek, met een stijlvolle en overwegend klassieke uitstraling. Met een Zeppelin horloge kies je altijd voor een hoogwaardig horloge voorzien van een betrouwbaar en solide uurwerk, tegen een aantrekkelijke prijs.

Daarnaast is het merk Zeppelin zeer aantrekkelijk voor de echte liefhebber, door de nostalgische insteek van het merk. De naam Zeppelin refereert aan Ferdinand von Graff. Deze grote naam uit de luchtvaartgeschiedenis ontwierp het luchtschip de Zeppelin en was daarmee een waar pionier op dit gebied. Dit maakt het horlogemerk Zeppelin ook des te interessanter voor de liefhebber van de luchtvaartgeschiedenis. Het horlogemerk Zeppelin beschrijft het luchtschip de Zeppelin als de meest elegante wijze van reizen. Net als de luchtschepen weten de horloges van Zeppelin indruk te maken met hun elegantie, technische verfijning en tijdloze schoonheid. Zeppelin is daarnaast één van de weinige horlogemerken in deze prijsklasse (naast de merken Junkers en Iron Annie) die volledig vervaardigd worden in Duitsland. Met een horloge van het merk Zeppelin kun je dus rekenen op de welbekende Duitse degelijkheid en betrouwbaarheid.

De collectie van Zeppelin is uitgebreid en zeer divers. Zowel wat betreft uitstraling als op het gebied van het soort uurwerk, kun je bij Zeppelin alle kanten op. Bovendien biedt het merk luxe horloges voor zowel dames als heren. In combinatie met de aantrekkelijke prijzen maakt dit Zeppelin tot een luxe horlogemerk dat geschikt is voor een zeer breed publiek.  We laten je in dit artikel heel graag kennis maken met twee verschillende horloges afkomstig uit de collectie van Zeppelin. Om te beginnen benoemen we graag de Zeppelin 100 Years 7690M-1. Dit is een horloge dat afkomstig is uit de jubileumcollectie van het merk, wat dit model direct extra bijzonder maakt. Het horloge is voorzien van een horlogeband gemaakt van edelstaal. Doordat de horlogeband echter niet is voorzien van grove schakels, maar juist subtiel is vormgegeven, is dit model uiterst stijlvol en elegant. Het horloge sluit met een doornsluiting. De horlogekast is eveneens vervaardigd uit edelstaal en heeft een dikte van 11mm en een doorsnede van 42mm. De wijzerplaat is zilver van kleur en heeft een retro uitstraling. Extra bijzonder is de weergave ‘Zeppelin 100 jaar’ op de wijzerplaat. Het horloge is verder voorzien van gehard mineraalglas en tot 50 meter waterdicht. Dit model van Zeppelin is voorzien van een Swiss made kwaliteit quartz uurwerk. Dit betekent dat het horloge werkzaam is op batterij. De Zwitserse kwaliteit staat op dit gebied wereldwijd goed bekend en staat garant voor een basis van topkwaliteit. De datumaanduiding, secondewijzer, tachymeter en chronograaf functie maken het plaatje helemaal compleet.

Een tweede model van het merk Zeppelin waar we je graag meer over vertellen, is de Zeppelin LZ129 Hindenburg 7036-1. Dit horloge heeft een zeer klassiek karakter en is voorzien van een zwart lederen horlogeband die sluit met een doornsluiting. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal en is 10 mm dik. De doorsnede van de kast is 40 mm. Het horloge is voorzien van gehard mineraalglas en heeft een zilverkleurige wijzerplaat. Een echte eyecatcher op de wijzerplaat is de maanfase indicatie, die wordt weergegeven in een combinatie van de kleuren geel en blauw. Dit horloge is uitgerust met een Zwitsers quartz uurwerk, waarmee je altijd kunt vertrouwen op een uiterst punctuele weergave van de tijd. Daarnaast biedt dit model ook een datumaanduiding en secondewijzer. Tot slot is dit horloge tot 30 meter waterdicht.

De twee bovengenoemde designs van het merk Zeppelin zijn zeer mooie voorbeelden van horloges met een Swiss made uurwerk die zijn gemaakt van prachtige materialen en die bovendien zeer interessant geprijsd zijn. Beide horloges hebben een geheel eigen uitstraling en zijn passend bij verschillende outfits. Zo kun je deze modellen van Zeppelin prima combineren met bijvoorbeeld een zakelijke outfit, maar ook met een meer casual look. Naast de twee genoemde modellen van Zeppelin, zijn er bij ons in de webshop nog vele andere stijlvolle horloges van het merk te vinden.

BensonTrade is officieel dealer van Zeppelin. Al meer dan 15 jaar! Elk horloge van Zeppelin wordt door ons als officieel dealer van het merk geleverd met 2 jaar garantie, een duidelijke handleiding en een luxe officiële box. Wij hebben een ruime voorraad van de horloges van Zeppelin. De horloges die bij ons niet op voorraad zijn, kunnen wij snel bestellen bij Zeppelin in Duitsland. Wij kunnen je dus snel van dienst zijn wanneer je een horloge van Zeppelin bij ons in de webshop bestelt. Wanneer je graag advies wilt hebben over welk horloge het beste bij jouw wensen past, dan helpen wij je daar graag bij. Bekijk dus nu snel ons ruime aanbod Zeppelin horloges en maak de keuze voor jouw favoriete Zeppelin horloges!