Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Zeppelin horloge

Geplaatst op 20 oktober 2021 om 08:26 uur

Wie kent de majestueuze Zeppelin niet? Dit bijzondere luchtvaartschip was indertijd een hele grote stap voorwaarts op het gebied van de luchtvaart en heeft dan ook een belangrijke rol gespeeld in de luchtvaartgeschiedenis. De Zeppelin werd ontworpen door luchtvaartpionier Ferdinand Graff von Zeppelin. Het Duitse horlogemerk Zeppelin vindt zijn inspiratie in deze bijzondere persoonlijkheid.

Zeppelin 7036-3 horloge

Een horlogemerk als Zeppelin is een interessant merk voor een breed publiek. Dit is mede te danken aan het feit dat Zeppelin horloges niet alleen hoge kwaliteit leveren, maar bovendien ook betaalbaar zijn. De prijs-/kwaliteitverhouding is dan ook zeer goed. Verder biedt Zeppelin horloges met verschillende soorten uurwerken. Je vindt in de collectie dan ook horloges met quartz-, mechanische- en automatische uurwerken. Dit maakt dat er voor iedere persoonlijke voorkeur wel een passend horloge voorhanden is.

Ook op het gebied van uitstraling biedt Zeppelin een diverse collectie. Hoewel we als een rode draad een stukje nostalgie en historisch design terug zien komen, biedt het merk zowel meer traditionele modellen als modellen met een wat sportievere uitstraling. De horloges zijn verder uitgerust met de moderne uurwerken en de Duitse degelijkheid garandeert een lange levensduur. Zeppelin stelt hoge eisen aan haar producten. De Zeppelin horloges worden na productie dan ook uitgebreid getest vooraleer ze geleverd worden aan de klant. Voor de liefhebber is Zeppelin niet alleen een zeer interessant merk door de goede kwaliteit die het merk biedt. Ook het feit dat het een merk betreft met een stukje historie en nostalgische insteek zal menig liefhebber wel weten aan te spreken. Bovendien is Zeppelin wel een bekend merk, maar wel een wat kleiner merk waardoor men extra aandacht heeft voor kwaliteit en afwerking.

Graag lichten wij enkele modellen uit de diverse collectie van Zeppelin voor je uit. We beginnen met een model dat afkomstig is uit de jubileumcollectie van Zeppelin, namelijk de Zeppelin 100 years serie. Het gaat dan om het specifieke model Zeppelin 100 Years 7680-2. Dit is een quartz horloge dat is voorzien van een Swiss made uurwerk en een mooie zwarte lederen band. Zowel de wijzerplaat als de horlogeband zijn zwart met witte accenten. De horlogekast is vervaardigd uit edelstaal en heeft een doorsnede van 42mm. Verder is er gekozen voor gehard mineraalglas en is het horloge tot 50 meter waterdicht. Het horloge biedt verder mooie extra functionaliteiten. Zo is het horloge niet alleen voorzien van een secondewijzer en datumaanduiding, maar ook van een chronometer en tachymeter.

Een ander bijzonder model van Zeppelin is de Zeppelin LZ129 Hindenburg 7036-3, afkomstig uit de Zeppelin LZ129 Hindenburg serie. Dit horloge springt er uit door de keuze voor stijlvol klassiek blauw, voor zowel de lederen horlogeband als de wijzerplaat, waarop onder andere de maanfase indicatie een mooi accent geeft. Dit is eveneens een horloge met een quartz uurwerk van Zwitserse makelij. Dit uurwerk is van het merk Ronda. Naast de maanfase functie biedt dit horloge ook een datumaanduiding en een secondewijzer.

Het derde horloge uit de collectie van Zeppelin dat wij graag even benoemen is de Zeppelin Night Cruise 7260-2. Dit horloge heeft een geheel andere uitstraling dan de 2 bovengenoemde modellen. Dit horloge is een heel sportief en robuust horloge en heeft dan ook deze uitstraling. Wat betreft de kleur is er gekozen voor zwart met rode en witte accenten. De horlogeband van dit horloge is gemaakt van kunststof. Ook op het gebied van het uurwerk is dit een geheel ander horloge. Dit horloge is namelijk voorzien van een automatisch uurwerk. De horlogekast is vervaardigd uit edelstaal PVD en verder is er gebruik gemaakt van gehard mineraalglas. Dit horloge sluit met een doornsluiting. Het horloge is verder voorzien van een datum- en dagaanduiding, secondewijzer en een gangreserve aanduiding.

Het laatste model dat we even in het zonnetje zetten is een dameshorloge. Dit horloge komt uit de ‘Princess of the sky’ serie van Zeppelin en is ook een jubileummodel. Het gaat dan om de Zeppelin Princess of the Sky 7439-1. Dit horloge is een zeer stijlvol en elegant horloge voor de modebewuste vrouw. Bijzonder is dat dit horloge niet alleen om de pols, maar ook om de hals te dragen is. Het horloge is voorzien van een witte lederen horlogeband. De wijzerplaat is uitgevoerd in de kleur zilver en de horlogekast is gemaakt van edelstaal. Voor wat betreft het glas is er gebruik gemaakt van zeer sterk saffierglas. De rosékleurige  accenten bij dit horloge geven het geheel een extra luxe uitstraling. Dit is een horloge voorzien van een  Swiss made quartz uurwerk, wat natuurlijk een zeer solide basis vormt. Verder is het horloge voorzien van een secondewijzer.

De bovengenoemde modellen van Zeppelin zijn slechts een kleine greep uit de uitgebreide collectie. Als officieel dealer van dit Duitse merk kunnen wij elk horloge uit de actuele collectie leveren. Daarnaast bieden wij je zekerheid als officieel dealer. Wanneer je bij ons een Zeppelin horloge bestelt, ontvang je deze thuis in een luxe officiële box, met handleiding en 2 jaar garantie. Neem dus nu een kijkje in onze webshop en kies voor jouw favoriete Zeppelin horloge!