Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Davosa Ternos Diver horloges

Geplaatst op 13 oktober 2021 om 07:25 uur

De zoektocht naar het perfecte horloge kan op zich al flink wat aarde in de voeten hebben. Je moet voor jezelf beslissen wat je graag om je pols wilt dragen. Denk dan aan kwaliteit, materiaal, soort uurwerk, merk en afkomst etc. Wanneer je echter een specifiek duikhorloge zoekt worden de eisen voor het horloge nog hoger en de zoektocht hiermee zeker niet gemakkelijker. Een duikhorloge moet tenslotte aan speciale voorwaarden voldoen en letterlijk onder hoge druk kunnen presteren. Er zijn diverse merken op de markt die speciale duikhorloges aanbieden van uitmuntende kwaliteit. Natuurlijk vinden we hoogwaardige duikhorloges in Zwitserland die niet voor niets bekend staan om de ongeëvenaarde Swiss made kwaliteit. Maar er zijn ook alternatieven die eenzelfde kwaliteit bieden tegen een gunstigere prijs.

Davosa Ternos Ceramic Diver 161.555.04 horloge

Ook in Duitsland echter zijn duikhorloges te vinden die van uitstekende kwaliteit zijn en zich onderscheiden door de echte Duitse degelijkheid en betrouwbaarheid. Het Duitse horlogemerk Davosa biedt een ruime collectie horloges aan waaronder ook hoogwaardige duikhorloges. Davosa maakt hierbij gebruik van Zwitserse uurwerken van topkwaliteit. Hiermee weet je zeker dat je horloge uitgerust is met een solide basis en daarmee ook dat je voor lange tijd van jouw Davosa horloge kunt genieten. Davosa is bovendien een merk met historie aangezien het begin van het verhaal van dit merk al stamt uit 1881. Dit maakt Davosa extra interessant voor de echte liefhebber en verzamelaar. Bovendien biedt Davosa een zeer goede prijs-/kwaliteit verhouding omdat de horloges van dit merk niet alleen van zeer goede kwaliteit maar tegelijkertijd ook betaalbaar zijn. Dit maakt een merk als Davosa toegankelijk voor een breed publiek.

Een mooi voorbeeld van Davosa duikhorloges, die behoren tot de beste die er ter wereld verkrijgbaar zijn, zijn de Davosa Ternos Diver horloges.  Alle horloges van Davosa zijn standaard voorzien van het welbekende sterke saffierglas en een verschroefde kroon voor optimale bescherming en waterdichtheid. Dit zijn eigenschappen die ieder horloge zeker aantrekkelijk maken, met name wanneer het een duikhorloge betreft. Een bijzonder mooi horloge afkomstig uit de Davosa Ternos Diver serie is het Davosa Ternos Diver 161.455.10 horloge. Dit horloge is uiteraard voorzien van een Swiss made uurwerk, in dit geval van het merk ETA. Dit horloge is voorzien van een edelstalen horlogeband die sluit met een vouwsluiting. De wijzerplaat is zilver van kleur en voorzien van felgroene accenten. De horlogekast is eveneens gemaakt van edelstaal en heeft een doorsnede van 40mm en een dikte van 12mm. Het saffierglas zorgt ervoor dat er niet snel krasjes of beschadigingen zichtbaar zullen zijn. Dit horloge is verder tot maar liefst 200 meter waterdicht en beschikt over verschillende mooie extra functionaliteiten. Zo is het horloge voorzien van een datumaanduiding, secondewijzer, lichtgevende indicatoren en een draaibare bezel. Met dit prachtexemplaar van Davosa ben je als echte sportieveling in bezit van een tophorloge, waar je altijd op zult kunnen bouwen.

Een ander bijzonder model uit de Ternos Diver serie is het Davosa Ternos Diver Ceramic 161.600.55 horloge. Dit zeer sportieve horloge is uitgerust met een Swiss made uurwerk van het merk ETA en is eveneens tot 200 meter waterdicht. Verder is dit horloge uitgevoerd in de kleur zwart en heeft het een horlogekast en horlogeband welke vervaardigd zijn uit edelstaal PVD. Het horloge is te sluiten met een vouwsluiting. De horlogekast heeft daarnaast een doorsnede van 40mm en een dikte van 12mm. Uiteraard is ook dit horloge voorzien van een verschroefde bodem en van saffierglas. Wat verder opvalt aan dit horloge zijn de datumloep en keramische bezel. Het horloge beschikt bovendien ook over een secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Kortom, met dit horloge kies je voor een geheel compleet en kwalitatief duikhorloge en dat tegen een scherpe prijs.

Met de kwaliteit van deze horloges doet Davosa zeker niet onder voor de duurdere merken op dit gebied. Dit maakt dan ook dat het zeker de moeite waard is de collectie van Davosa eens nader onder de loep te nemen. Of je nu een horloge zoekt voor het dragen tijdens sporten of een andere hobby, of dat je een horloge wilt aanschaffen om te dragen naar kantoor, Davosa biedt het allemaal. Ook op het gebied van uitstraling biedt Davosa diversiteit, zodat er voor verschillende persoonlijke voorkeuren een Davosa horloge te vinden is.

Wanneer je de horloges van Davosa graag beter wilt bekijken, bieden wij in onze webshop een zeer uitgebreide collectie Davosa horloges. Als je een Davosa horloge bij ons besluit te bestellen, ontvang je deze thuis met 2 jaar garantie. Het horloge wordt dan geleverd in een luxe officiële box en natuurlijk stevig en zorgvuldig door ons ingepakt voor het op reis gaat. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe horloge in perfecte staat bij jou afgeleverd wordt. Wij zijn trots dat wij als officieel dealer van Davosa al meer dan 10 jaar met dit exceptionele merk mogen samenwerken. Wij hebben zodoende ook een ruime kennis en ervaring opgedaan met dit merk en kunnen je desgewenst met de nodige raad en daad bijstaan.


20-10-2021 Zeppelin horloge