Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833 horloge

Geplaatst op 27 september 2021 om 15:35 uur

Iedere horlogeliefhebber zal een voorkeur hebben voor een horloge van topkwaliteit. Als echte liefhebber kijk je niet alleen naar de uitstraling van een horloge, maar ook naar de technische aspecten, het soort uurwerk en het materiaalgebruik. Wanneer je een horloge wilt aanschaffen van top kwaliteit is er zeker veel keuze uit verschillende merken en typen horloges. Als je zeker wilt zijn van hoogwaardige kwaliteit en hoogstaande techniek voor jouw horloge dan ben je met een horloge van Zwitserse komaf aan het goede adres. Zwitserland staat niet voor niets bekend als het horlogeland pur sang, Zwitserland herbergt vele vakbekwame horlogetechnici en daarnaast verschillende mooie horlogemerken die het verschil weten te maken. Een van onze favoriete merken uit dit Alpenland is Tag Heuer. Een horlogemerk met een prachtige geschiedenis dat al jarenlang fantastische horloges vervaardigt.

In dit blog artikel belichten we specifiek dit interessante merk: het Zwitserse merk Tag Heuer. Tag Heuer is een merk dat al jarenlang Swiss made horloges produceert van onbetwiste kwaliteit. Doordat het merk al zeer lang op de markt actief is heeft het alle ontwikkelingen op dit gebied van dichtbij meegemaakt. Bovendien staat Tag Heuer als merk ook zeker bekend als een merk dat innovatie hoog in het vaandel heeft staan. Dit is dan ook goed te zien aan de technische functionaliteiten die dit bijzondere horlogemerk met zijn horloges te bieden heeft. Naast innovatie, staat bij Tag Heuer een perfecte kwaliteit, een tijdloos design en een sublieme afwerking ook hoog op de agenda. Ieder afzonderlijk horloge moet dan ook circa 60 tests succesvol doorlopen voordat het door het merk wordt goedgekeurd. Tag Heuer laat wat dit betreft duidelijk niets aan het toeval over en speelt op zeker.

Veel horlogemerken hebben een bepaald design of enkele designs in de collectie die worden gezien als het icoon van het merk. Dit geldt ook voor Tag Heuer. Naast de populaire Tag Heuer Carrera modellen zijn ook de Aquaracer modellen koplopers van dit kwaliteitsmerk. We noemen in dit artikel dan ook graag het specifieke Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833 horloge. Dit horloge zal bij zowel de echte liefhebber als de serieuze verzamelaar op het verlanglijstje staan. Typerend voor de horloges van Tag Heuer is dat men bij de ontwerpen van dit merk een klassieke uitstraling met sportiviteit weet te verenigen. Dit maakt dat de horloges een breed publiek weten te interesseren. Dit geldt dan ook voor de Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833. Dit horloge is stijlvol en elegant, maar heeft tegelijkertijd een sportieve en stoere look. Het horloge is voorzien van een edelstalen band en de horlogekast is eveneens vervaardigd uit edelstaal. De horlogekast heeft een doorsnede van 42mm en is 15mm dik. Dit horloge is verder voorzien van saffierglas, waarmee je verzekerd bent van een optimale bescherming tegen krasjes en beschadigingen.

De wijzerplaat van dit horloge is wit van kleur en is voorzien van zilverkleurige accenten. Het horloge sluit met een vouwsluiting. Ook wat betreft techniek valt dit horloge echt onder de toppers. Uiteraard is het horloge voorzien van een Zwitsers automatisch uurwerk, waarmee je gegarandeerd lang op dit horloge zult kunnen bouwen. Verder is dit horloge waterdicht tot maar liefst 300 meter en daarmee uitermate geschikt voor de echte sportieveling. Het horloge is daarnaast voorzien van een draaibare bezel en een verschroefde kroon. Maar dan zijn we er nog niet. Ook de secondewijzer, datumaanduiding en lichtgevende indicatoren ontbreken bij dit horloge niet. Als kers op de taart biedt dit horloge ook nog een mooie chronograaf functie. Met het Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833 horloge kies je dus voor een zeer compleet horloge van uitermate hoge kwaliteit, dat bovendien een echte eyecatcher is om de pols.

Wij bieden in onze webshop enkele mooie modellen van Tag Heuer aan. Hieronder ook de Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833. Het is extra aantrekkelijk om dit horloge nu bij ons aan te schaffen. Wij bieden namelijk een hele mooie korting aan ten opzichte van de juweliersprijs van dit horloge. Dit is dus jouw kans om een Swiss made horloge aan te schaffen tegen een extra aantrekkelijke prijs.

Wanneer je dit of een ander horloge van Tag Heuer bij ons aanschaft ontvang je deze thuis in een luxe officiële box. Verder krijg je natuurlijk gewoon 2 jaar garantie op je horloge. Aangezien wij een lange ervaring hebben op het gebied van kwaliteitshorloges kun je bij ons ook terecht voor vragen, advies en een uitstekende service. Je bestelt jouw Tag Heuer horloge veilig en snel bij ons in de webshop. Betalen doe je eenvoudig met iDeal, Paypal of creditcard. Wij verzenden wereldwijd met Fedex, DPD en Post NL. Uiteraard zorgen wij ervoor dat jouw horloge zorgvuldig verpakt op pad gaat, zodat het in topconditie bij jou aankomt.

Wacht dus niet langer en kies jouw favoriet van Tag Heuer! Met een horloge van dit kaliber met een Swiss made automatisch uurwerk ben je er altijd zeker van dat je op je horloge kunt rekenen. Ben je dus op zoek naar kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid, dan is Tag Heuer het merk voor jou!