Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

NauticFish Thusunt horloges

Geplaatst op 1 november 2021 om 15:31 uur

Horloges van hoogwaardige kwaliteit worden onder meer in Zwitserland en Duitsland geproduceerd. Waar Zwitserland bekend staat als hét horlogeland ter wereld, weet ook Duitsland steeds meer haar naam op de kaart te zetten op dit gebied. Dat is overigens geheel terecht. Horloges die afkomstig zijn uit Duitsland zijn sterk, robuust en degelijk. Je zult altijd kunnen vertrouwen op jouw horloge van Duitse makelij en bovendien kun je ervan op aan dat een Duits horloge een lange levensduur heeft. Horloges van perfecte kwaliteit zijn er dan ook volop te vinden in Duitsland. Een duikhorloge is weer van een geheel andere klasse dan een ‘gewoon’ kwaliteitshorloge. Ook op dit gebied vinden we in Duitsland echter topkwaliteit.

NauticFish Xtreme Expedition II 2000M horloge

Een mooi merk dat ooit werd opgericht met als ambitieus doel het produceren van duikhorloges van topkwaliteit is NauticFish. NauticFish heeft dit doel zeker weten te behalen met een prachtige collectie duikhorloges. Het merk is daarbij één van de weinige merken die waterdichtheidstests tot 6000 meter / 600 ATM kan uitvoeren. Dit is één van de bijzondere eigenschappen waarmee het merk zich onder andere onderscheidt van andere merken die duikhorloges van kwaliteit aanbieden. De horloges van NauticFish zijn echter niet alleen horloges om mee te duiken. De bijzondere en stijlvolle designs zijn daarnaast ook uitermate geschikt om te dragen bij een casual outfit, maar ze zijn ook bijzonder passend bij zakelijke kleding. Met een horloge van NauticFish kies je daarmee voor een horloge dat je in vrijwel alle omstandigheden zult kunnen dragen.

De collectie van NauticFish biedt horloges voor een diverse persoonlijke smaak en persoonlijke voorkeuren. Graag brengen we een drietal horloges van NauticFish bij je onder de aandacht. We beginnen met de NauticFish Thusunt Swarz Black Rubber. Dit duikhorloge is voorzien van een Swiss made uurwerk van ETA en is maar liefst tot 1000 meter waterdicht. Voor de echte duikers is dit horloge hiermee een absolute must have. De band van dit horloge is gemaakt van zwart rubber van prachtige kwaliteit en sluit met een doornsluiting. Verder is het horloge voorzien van extreem sterk saffierglas. De horlogekast is gemaakt van edelstaal en heeft een doorsnede van 43mm en heeft een dikte van 15mm. Dit horloge heeft een wat retro uitstraling en door het wat grotere model heeft het een zeer goede afleesbaarheid. De wijzerplaat van het horloge is zwart met witte accenten. Enkele speciale eigenschappen die dit tot een extreem goed duikhorloge maken zijn onder andere het automatisch PVD gecoat helium ventiel en de speciale kroon. Daarnaast biedt dit model ook een secondewijzer, datumaanduiding, lichtgevende indicatoren en een draaibare bezel.

Een ander bijzonder duikhorloge van NauticFish is de NauticFish Xtreme 2000M. Met dit horloge gaan we nog een stapje verder wat betreft de waterdichtheid, dit horloge biedt namelijk een waterdichtheid tot wel 2000 meter. Ook dit horloge is natuurlijk weer voorzien van een Zwitsers uurwerk en sterk saffierglas. Ook de verschroefde kroon ontbreekt hier niet. Andere eigenschappen die dit tot een fenomenaal duikhorloge maken zijn onder andere de speciale schroefkroon en het Superluminova. Verder beschikt het horloge ook over een datumaanduiding en secondewijzer. Dit horloge is voorzien van een rubberen horlogeband, maar ook optioneel verkrijgbaar met een edelstalen horlogeband. Standaard is het horloge uitgerust met een edelstalen horlogekast, maar als extra optie kun je kiezen voor een horlogekast van edelstaal PVD. Het horloge heeft een zeer sportieve uitstraling met de zwarte band en zwarte wijzerplaat, met felgekleurde accenten.

Het laatste model dat we voor je uitlichten is de NauticFish Xtreme Expedition II 2000M. Dit horloge is een echte eyecatcher met de zwarte band en edelstalen horlogekast in combinatie met de oranje wijzerplaat. Dit model is eveneens tot maar liefst 2000 meter waterdicht. De horlogekast is gemaakt van edelstaal en de band van rubber. Dit horloge sluit met een doornsluiting. Het is ook mogelijk optioneel een edelstalen band te bestellen. Het uurwerk dat is gebruikt voor dit horloge is van Zwitserse komaf en ook dit horloge biedt verschillende mooie extra functionaliteiten. Zo biedt dit horloge een secondewijzer, datumaanduiding en lichtgevende indicatoren, maar ook een verschroefde kroon en SuperLuminova. Met dit horloge heb je als echte duiker dus ook weer alles wat je nodig hebt om je geliefde hobby te kunnen uitvoeren. Bovendien is ook dit model een bijzondere verschijning om de pols, waarmee je kiest voor stijl en klasse.

Het is wel duidelijk dat NauticFish duikhorloges biedt van de bovenste plank. Met een horloge van NauticFish ben je op alles voorbereid, of het nu extreme omstandigheden onder of boven water zijn. Daarnaast kies je met een horloge van NauticFish voor een echte eyecatcher om de pols, waarmee je zeker op zult vallen. De horloges van NauticFish combineren hiermee kwaliteit, degelijkheid en betrouwbaarheid met stijl en klasse. Bij ons in de webshop bestel je eenvoudig, snel en veilig jouw NauticFish horloge. Wij leveren deze in een luxe officiële box met 2 jaar garantie.