Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Laco horloges, unieke Duitse kwaliteit

Geplaatst op 10 maart 2021 om 14:54 uur

Laco 861749 Paderborn horloge

Elke horlogeliefhebber weet wel dat horloges uit Zwitserland geroemd worden om de kwaliteit en betrouwbaarheid. Naast Zwitserland heeft ook Duitsland een goede naam op weten te bouwen op dit gebied. Wanneer je een horloge aanschaft dat het predicaat ‘made in Germany’ heeft kun je erop vertrouwen dat je een horloge aanschaft van bijzonder goede kwaliteit. Duitsland herbergt dan ook vele mooie en goede horlogemerken. Een bijzonder merk dat afkomstig is uit Duitsland en dat we er in dit artikel graag even uitlichten, is het horlogemerk Laco. Laco staat bekend om zijn bijzonder mooie en kwalitatieve horloges. De uitstraling van Laco horloges is het best te omschrijven als ingetogen en klassiek. Laco is dan ook een traditioneel merk, dat al bijna 100 jaar horloges produceert van hoogwaardige kwaliteit en daarmee een lange historie kent. Sinds 1940 produceert Laco ook pilotenhorloges, waarmee zij naam weten te maken. Het Duitse merk staat hier tegenwoordig nog steeds om bekend. Bovendien weet Laco zijn horloges voor een aantrekkelijke prijs in de markt te zetten zonder daarmee in te leveren op de kwaliteit, waardoor ze voor een breder publiek betaalbaar blijven.

De Laco horloges worden door de beste vaktechnici vervaardigd in Pforzheim. Hierbij staan kwaliteit en afwerking centraal. De horloges van Laco hebben over het algemeen een retro uitstraling en zijn hiermee tijdloos. De collectie van dit merk bestaat uit verschillende bijzondere series. Een eerste horloge van Laco dat we er in dit artikel uit willen lichten is afkomstig uit de Laco Classics serie, die zich kenmerkt door een eenvoudige en ingetogen uitstraling en klassiek kleurgebruik. Het gaat dan om het Laco Classics 862068 Jena 40 horloge. Dit horloge heeft een zwarte wijzerplaat en een eveneens zwarte bijzonder mooie lederen band. Het horloge heeft hiermee een stijlvolle uitstraling en is gemakkelijk te combineren met vrijwel elke outfit. Het horloge is voorzien van een automatisch uurwerk en is tot 50 meter waterdicht. Daarnaast beschikt het horloge over een datumaanduiding en secondewijzer. Naast leder is er wat betreft de materialen onder meer gebruik gemaakt van edelstaal en gehard mineraalglas. De Laco Classics 862068 Jena 40 sluit tot slot met een doornsluiting.

Een ander mooi model van Laco, dat afkomstig is uit de Laco Fliegeruhren collectie, is het Laco Fliegeruhren B 861749 Paderborn 42 mm horloge. Bij dit horloge zien we ook weer veel gebruik van zwart, in combinatie met verschillende rustig gekleurde accenten. De mooie lederen horlogeband is uitgevoerd in de kleur bruin. Verder is er gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen zoals edelstaal en saffierglas. Dit horloge is uitgerust met een automatisch uurwerk en is tot 50 meter waterdicht. Verder beschik je met dit horloge over een secondewijzer, lichtgevende indicators en Superluminova C3. Bovendien is het horloge voorzien van blue markers. Dit mooie horloge sluit met een doornsluiting.

Naast de twee bovengenoemde modellen kent Laco natuurlijk vele andere interessante horloges voor de echte liefhebber. Wat denk je bijvoorbeeld van de Laco Chronografen serie? De horloges uit deze serie zijn uiteraard uitgerust met een mooie chronograaf functie, maar verschillende modellen uit deze serie kennen nog diverse andere extra functionaliteiten. Je kunt hierbij denken aan een secondewijzer, datumaanduiding, lichtgevende indicators en een stopwatch functie. We zien binnen deze serie veel diversiteit in uitstraling, bijvoorbeeld wat betreft de horlogebanden. Zo zijn er horlogebanden vervaardigd uit leder, maar bijvoorbeeld ook gemaakt van edelstaal of nato. Ook wat betreft kleurgebruik is er binnen deze serie een brede keuze beschikbaar. Dit geldt niet alleen op het gebied van de horlogebanden, maar ook bij de wijzerplaten zien we verschillende kleurencombinaties. We zien hier bovendien horloges met quartz uurwerken, maar bijvoorbeeld ook horloges voorzien van automatische uurwerken. Door de diversiteit die Laco weet te bieden, zullen zij in staat zijn een breed publiek aan te spreken.

Al met al kunnen we wel stellen dat je met een horloge van Laco een horloge aanschaft dat je niet alleen voor jezelf koopt. Ook je nageslacht zal hier gezien de kwaliteit en de levensduur nog plezier van kunnen hebben. Door de tijdloze designs met een nostalgische insteek, blijven deze horloges altijd draagbaar en bij de tijd. Je hoeft dus niet bang te zijn dat jouw horloge uit de mode raakt. De horloges van Laco zijn bovendien goed te combineren met verschillende stijlen van kleding. Door de diversiteit in de collectie en tegelijkertijd door de betaalbaarheid van de horloges van Laco, is dit merk interessant voor horlogeliefhebbers met een verschillende persoonlijke smaak en een verschillend budget.

Koop je bij ons een Laco horloge, dan ontvang je deze thuis in een luxe officiële box. Bovendien heb je 2 jaar garantie op deze horloges en natuurlijk krijg je er een duidelijke handleiding bij. Je betaalt in de webshop veilig met creditcard, Ideal, Paypal of gewone bankoverschrijving. Bovendien verzenden wij je pakketje verzekerd en natuurlijk stevig verpakt. Als officieel Laco dealer bieden wij je zekerheid en service. Je kunt je bestelling dus met een gerust hart plaatsen!