Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Elysee horloges uit Duitsland

Geplaatst op 1 april 2023 om 08:35 uur

Horloges, één van de weinige sieraden voor een man. Tegelijkertijd is het ook een tijdinstrument waarmee je snel en eenvoudig kan zien hoe laat het is. Horloges met meer functies bieden bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om een tweede tijdzone, stand van de maan of snelheid waarmee je reist te bepalen.

Elysee The Signature 80662 horloge

Een luxe herenhorloge is meer dan alleen een handige accessoire. Bij het ontwerpen van een horloge van kwaliteit wordt tenslotte niet alleen aandacht besteed aan een stukje technische finesse, ook aan een fraai en stijlvol design wordt door een goede horlogemaker met passie gewerkt. Met een elegant horloge om de pols kiest de moderne man voor een heel compleet plaatje wat betreft uitstraling en uiting van karakter.

Een mooi horloge kan een outfit dan ook helemaal afmaken. Naast het esthetische opzicht biedt een horloge van kwaliteit meer dan alleen de weergave van de tijd. Zo kun je als liefhebber van luxe horloges kiezen voor een model met bijvoorbeeld een maanfase functie, een datumaanduiding, GMT functie of chronograaf functie. Daarnaast zijn er hoogwaardige horloges verkrijgbaar die specifiek bedoeld zijn als sporthorloge, zoals bijvoorbeeld duikhorloges. Een goed horloge kan hiermee verschillende functies bekleden. Daarnaast zijn er ook liefhebbers die luxe horloges als een waar collectors item beschouwen, of als een statussymbool. Zwitserland herbergt vele mooie horlogemerken, dit is wereldwijd bekend. Daarnaast biedt echter ook Duitsland horloges die niet alleen de bekende Duitse degelijkheid en duurzaamheid eer aan doen, maar bovendien ook uiterst smaakvol zijn vormgegeven.

Een mooi voorbeeld van een Duits horlogemerk dat stijlvolle horloges biedt van hoge kwaliteit, is het merk Elysee. Elysee weet de traditionele kunst van het maken van luxe horloges nieuw leven in te blazen door het ontwerpen van delicate designs. Daarbij speelt het gedachtegoed van het merk een belangrijke rol, namelijk "Een compositie van design, kwaliteit en hoge waarde met betrekking tot de wensen van horlogeliefhebbers, vormen de kern van al onze creaties". Met een Elysee horloge kies je bovendien voor een horlogemerk dat het ‘made in Germany label’ mag voeren. Dit betekent dat het merk aan hoge voorwaarden en eisen moet voldoen aangaande de kwaliteit van de horloges. Elysee staat er daarnaast om bekend dat het merk horloges biedt met een uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding. Je kunt daarom een hoogwaardig horloge van Elysee aanschaffen tegen een aantrekkelijke prijs. De collectie van Elysee is divers te noemen wat betreft de uitstraling van de horloges. Zo is er de keuze uit zeer klassieke modellen, maar herbergt de collectie ook stoere en sportieve ontwerpen. We laten je graag nader kennismaken met het merk Elysee, door een tweetal modellen uit de collectie voor je uit te lichten.

Het eerste Elysee horloge dat we graag bij je onder de aandacht willen brengen, is de Elysee Heritage II 18017. Dit fraaie horloge heeft een klassiek karakter. Het is voorzien van een bruin lederen horlogeband, die sluit met een doornsluiting. De horlogekast is uitgevoerd in de kleur rosé en heeft een dikte van 11mm en een doorsnede van 43mm. Het horloge is daarnaast voorzien van saffierglas, dat bekend staat als uiterst sterk. Hierdoor blijft het glas zeer lang mooi en zijn er niet snel krasjes op zichtbaar. De Elysee Heritage II 18017 is voorzien van een quartz uurwerk van het merk Miyota. Een quartz uurwerk van een kwaliteitsmerk als deze, biedt als voordelen dat het goed bestand is tegen schokken en stoten en dat het uiterst nauwkeurig de tijd weergeeft. Het horloge biedt verder een datumaanduiding, secondewijzer en een mooie chronograaf functie. Tot slot is dit model tot 30 meter waterdicht.

Het tweede horloge van Elysee waar we je graag meer over vertellen, is eveneens een klassiek model. Het gaat specifiek om de Elysee The Signature 80662. Dit horloge is voorzien van een fraaie lederen horlogeband in de kleur zwart, met een zeer hoog draagcomfort. Deze sluit met een doornsluiting. De horlogekast van dit model is rosé van kleur. Het heeft daarnaast een dikte van 12mm en een doorsnede van 42mm. Ook voor dit design van Elysee is gebruik gemaakt van het hoogwaardige saffierglas. De wijzerplaat van het horloge is zilver van kleur, wat een mooi contrast biedt met de rosékleurige kast. Het hart van de Elysee The Signature 80662 wordt gevormd door een quartz uurwerk van het merk Seiko (Seiko/TMI VK64). Daarnaast beschik je met dit horloge over een datumaanduiding, secondewijzer en een chronograaf functie. Beide genoemde kwaliteitshorloges van Elysee zijn zeer aantrekkelijk geprijsd. Je schaft met één van deze horloges van dit merk een elegant design aan, dat bovendien is vervaardigd met enkel de beste materialen. Een horloge van Elysee koop je dan ook voor nu en voor de toekomst.

Je vindt de genoemde modellen van Elysee bij ons in de webshop. Daarnaast bieden wij nog verschillende andere horloges van dit bijzondere merk aan. De horloges van Elysee worden door ons altijd geleverd in een luxe officiële box en met twee jaar garantie en overzichtelijke handleiding. Wij verzenden onze producten wereldwijd met behulp van de diensten van DPD, PostNL en Fedex, waarmee we je altijd snel en kundig van dienst kunnen zijn. Bekijk nu ons mooie aanbod aan Elysee horloges en maak je keuze!


07-04-2023 Locman horloge