Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Davosa Ternos Professional GMT horloges

Geplaatst op 23 juli 2021 om 14:21 uur

Davosa, een merk naar ons hart. Een horlogemerk dat een uitstekende kwaliteit combineert met leuke prijzen en goede after-sales. Onlangs presenteerde Davosa haar nieuwste modellen uit de Ternos Professional GMT serie. Zeer leuke horloges waar wij graag over schrijven.

Davosa Ternos Professional GMT horloge

Voor de oorsprong van de kwaliteitshorloges van het Duitse merk Davosa moeten we terug naar de Zwitserse Jura. Hier was het oude ambacht van de horlogemaker voor de boeren daar zo’n 200 jaar geleden een mogelijkheid om extra inkomsten te genereren en hiermee ook de wintermaanden te overbruggen. Zo startte ook Abel Frederique Hassler in 1981 met dit vak, door de productie van een kleine oplage zilveren horlogekasten. Hij weet later de passie voor dit oude ambacht door te geven van vader op zoon, waarmee een familiebedrijf werd geboren. Het bedrijf Hasler begint in 1993 met de productie van de Davosa horloges, wat een groot succes blijkt. De horloges van Davosa zijn tot op de dag van vandaag een succesverhaal en dat is natuurlijk niet voor niets. Davosa staat bekend om de uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding, wat betekent dat je met horloges van dit merk absoluut waar krijgt voor je geld.

De collectie van Davosa is zeer divers te noemen. Zo biedt dit merk zowel sportieve als klassieke modellen in de collectie en wordt er gebruik gemaakt van een divers scala aan hoogwaardige materialen en verschillende kleuren. In combinatie met de aantrekkelijke prijzen en hoge kwaliteit, weet Davosa hiermee een breed publiek aan te spreken. Het hart van de horloges van Davosa wordt gevormd door een Zwitsers uurwerk van bekende merken als ETA en Sellita, wat uiteraard zorgt voor een zeer betrouwbare en solide basis. Voor menig liefhebber zal de voorkeur liggen in een Swiss made product als dat van Davosa, aangezien deze natuurlijk een zeer goede naam hebben. Met een Swiss made horloge kies je gegarandeerd voor een mooi stuk voor nu en voor de toekomst. De collectie van Davosa bestaat uit verschillende mooie series horloges. De Ternos en Argonautic modellen met een sportieve uitstraling zijn hiervan het meest populair en bieden dan ook zowel op technisch gebied als op het gebied van uitstraling topkwaliteit.

Davosa heeft de Ternos collectie uitgebreid met verschillende nieuwe Ternos Professional GMT modellen, welke zeer zeker het bekijken waard zijn. Deze horloges behoren tot de top op het gebied van duikhorloges wereldwijd en weten dan ook onder hoge druk te presteren. De horloges zijn tot maar liefst 200 meter waterdicht en bieden een indrukwekkende lijst aan mooie extra functionaliteiten. Om te beginnen zijn ze voorzien van een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Het uurwerk is ook in het donker goed afleesbaar. Daarbovenop komen nog de verschroefde kroon, draaibare bezel en natuurlijk de GMT functie, waarmee men een tweede tijd kan instellen.  De horloges zijn uiteraard uitgerust met een Swiss made automatisch uurwerk. Met andere woorden, deze horloges zijn zeer compleet te noemen en bieden alle eigenschappen welke een goed duikhorloge zou moeten hebben.

De Davosa Ternos Professional GMT horloges zijn voorzien van een edelstalen band. Daarnaast is er gekozen voor het welbekende extreem sterke saffierglas, waarop krasjes niet snel zichtbaar zullen zijn. De combinatie van de zwarte wijzerplaat en de draaibare bezel in kleuren als zwart, rood en blauw (of een combinatie hiervan), geven de horloges een zeer sportief karakter. De dikte van de horlogekast welke is vervaardigd uit edelstaal is 15 mm en de doorsnede 42 mm. Deze modellen van Davosa sluiten tot slot met een vouwsluiting.

De Davosa Ternos Professional GMT modellen zijn door zowel het design als de uitstraling en de technische eigenschappen geschikt voor verschillende activiteiten. Zo kun je er met een gerust hart mee sporten, duiken of snorkelen. Maar ook bij een zakelijke outfit of een casual etentje zijn deze horloges absolute eyecatchers. Doordat de horloges van Davosa bovendien aantrekkelijk geprijsd zijn, is dit ook voor de liefhebbers met een minder ruim budget een zeer interessant merk. Naast de bovengenoemde Ternos Professional GMT modellen biedt Davosa in dezelfde serie ook duikhorloges die tot maar liefst 500 meter waterdicht zijn. Deze Ternos Professional modellen bieden echter geen GMT functie, maar wel ook diverse andere extra functionaliteiten.  

Wij zijn erg enthousiast over de horloges van Davosa en bieden dan ook een ruim assortiment horloges aan van dit bijzondere merk. Zowel de Davosa Ternos modellen als de Argonautic horloges zijn bij ons goed vertegenwoordigd. Deze horloges zijn wat betreft kwaliteit vergelijkbaar met duurdere merken, maar dan beter geprijsd en wat ons betreft dan ook een zeer goede keuze. Wij werken dan ook niet voor niets al ruim 10 jaar samen met Davosa als officieel dealer. Wanneer je op zoek bent naar een horloge van hoge kwaliteit, tegen een scherpe prijs en daarbij ook nog een sportieveling bent, zijn deze horloges van Davosa dan ook een absolute aanrader.

Natuurlijk bestel je de horloges van Davosa eenvoudig en veilig bij ons. Je ontvangt je Davosa horloge na bestelling in een luxe officiële box met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding thuis. Kies dus nu voor betaalbare kwaliteit, kies voor Davosa!